Το TMZ εντόπισε τον Axl Rose στο στούντιο των AC/DC

Το TMZ εντόπισε τον Axl Rose στο στούντιο των AC/DC

[dropcap size=dropcap]Κ[/dropcap]αι η τρέλα συνεχίζεται. Μετά τις δηλώσεις του ανηψιού του Angus Young πως ισχύει η φήμη σχετικάμε τον Axl Rose και τους AC/DC, το γνωστό σκανδαλοθηρικό TMZ, έρχεται με μια photo.

Και τι Photo. Ο Axl την ώρα που φεύγει από το studio με τους Cliff Williams (μπάσο), Chris Slade (drums )and Stevie Young (rhythm guitar) όπου και βρίσκεται το studio των AC/DC.

Όποτε… Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί πως ο frontman των Guns N’ Roses θα καλύψει τη θέση του Brian Johnson για τα 10 shows που έμειναν από την περιοδεία που δεν ολοκληρώθηκε;

Πως ξεκίνησε η ιστορία:

Ο Axl εθεάθη στην Atltanta (όπως ξέρουμε και στο ρεπορτάζ με τον οπαδό τους) για πρόβες αλλά όχι με τους Guns N’ Roses.

Ένας radio DJ με το όνομα Jason Bailey πρόσθεσε: «Αυτό που μου είπαν είναι ότι ο Axl θα αναλάβει αυτά τα 10 shows. O Angus Young θέλει να συνεχίσει την πορεία των AC/DC τόσο δισκογραφικά όσο και live και αν δεν μπορεί ο Brian (λόγω του προβλήματος με την ακοή του) θα το κάνει αλλιώς. Ο Axl είναι στην Ατλάντα και περνάει auditions όπως και άλλοι».

Καλά όλα αυτά, μια ερώτηση: Με το reunion των Guns N’ Roses που υποτίθεται είναι από τις μεγαλύτερες ειδήσεις του 2016, πως σκατά βρίσκει χρόνο για να συμμετάσχει (έστω για 10 shows) με έναν άλλο κολοσσό; Οι προγραμματισμένες συναυλίες των Gun N Roses είναι μέσα στον Απρίλιο, ενώ οι υποχρεώσεις των AC/DC είναι το Μάιο. Η φήμη ως προς αυτό, κολλάει τουλάχιστον.

Φαντάσου να έχεις πάρει εισιτήριο AC/DC, να σπάζεσαι γιατί το αναβάλουν για κανα δίμηνο και όταν τελικά πας να τους δεις, να τους βρεις με τον Axl Rose. Ξαφνικά το εισιτήριο σου αποκτά αξία συλλεκτική.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *