Το sequel του Zombieland έρχεται το 2019 με το original cast

Το sequel του Zombieland έρχεται το 2019 με το original cast

Αυτά κι αν είναι νέα. Μια κουβέντα που γίνεται για πάνω από 6 χρόνια, βρίσκει την απάντησή της από τους Rhett Reese και Paul Wernick, το δίδυμο σεναριογράφων πίσω από την πετυχημένη horror/zombie comedy του 2009, Zombieland. Το sequel έρχεται το 2019 με το original cast!

Το δίδυμο που είναι και πίσω από το Deadpool, Deadpool 2, Life, G.I Joe: Retaliation όλα αυτά τα χρόνια, σε συνέντευξή του στο Vulture τόνισε πως ελπίζουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αρχές του 2019, για να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, για να γιορτάσουμε όλοι μαζι θριαμβευτικά τα δέκα χρόνια από την πρώτη ταινία.

«Οδεύουμε προς την δέκατη επέτειο του Zombieland. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009. Δεν ξέρουμε τι δώρο παίρνεις σε κάποιον στην δέκατη επέτειο, ίσως να είναι το Zombieland 2. Έχουμε την ελπίδα πως μπορούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του χρόνου, για μια κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2019. Με τους ίδιος ηθοποιούς φυσικά. Έχουμε πολλές πληροφορίες που όμως δεν μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή. Όσοι οπαδοί του Zombieland 1, όμως εύχονται για sequel, η ευχή τους θα πραγματοποιηθεί σύντομα».

Για όσους δεν έχουν επαφή, το Zombieland ήταν η πορεία ενός νεαρού, αντικοινωνικού (wll, ο Jesse Eiseberg τον υποδυόταν) φοιτητή που προσπαθεί να φτάσει στο πατρικό του, εν μέσω μιας Zombie apocalypse. Στον δρόμο της καταστροφής συναντά υπό δύσκολες συνθήκες τους Woody Hareelson, Emma Stone και Abigail Breslin και καταλαβαίνει πως αυτή είναι η νέα του οικογένεια. Η ταινία είχε budget μόλις 23 εκ, και έφερε πίσω, πάνω από 100.

Φυσικά το μεγάλο hit, ήταν η guest star συμμετοχή του Bill Murray.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *