Το Millennium Falcon του Solo… έμεινε από καύσιμα στο Box Office

Το Millennium Falcon του Solo… έμεινε από καύσιμα στο Box Office

Τι κι αν ο Ron Howard όπως φαίνεται και από τα reviews, έσωσε την ταινία Solo: A Star Wars Story, από το χάος της αρχικής παραγωγής στο να γίνει μια actual… ταινία, ο κόσμος φαίνεται πως δεν του είναι αρκετό αυτό για να το τιμήσει μαζικά όπως έχουμε συνήθίσει σε τέτοιου είδους franchise και blockbusters στις κινηματογραφικές αίθουσες και έτσι το Millennium Falcon του Solo ξεμένει από καύσιμα.

Σκληρά μαντάτα για την Disney αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα αν το αποκωδικοποιήσει σωστά, αφού πριν δυο μέρες ανακοίνωσε και την ταινία για τον Boba Fett με τον James Mangold (Logan) στην θέση του σκηνοθέτη, ενώ υπάρχει η φημολογία για και solo ταινία Obi Wan Kenobi.

Millennium Falcon του Solo

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Variety, το δεύτερο “A Star Wars Story” απέσπασε περί τα $103 εκατομμύρια στο αμερικανικό box office, την ώρα που οι προβλέψεις το ήθελαν να σπάει το ρεκόρ του Memorial Day Weekend και να κάνει εισπράξεις γύρω στα $125 εκατομμύρια.

Ούτε διεθνώς δεν τα πήγε καλά η origin ιστορία του Han Solo καθώς συγκέντρωσε συνολικά περί τα $148 εκατομμύρια, κλείνοντας ένα απογοητευτικό ντεμπούτο για τη Lucasfilm.

Μάλιστα, αποτελεί τη Star Wars ταινία με το χειρότερο εισπρακτικό ντεμπούτο από τότε που ανέλαβε η Disney, φέρνοντας πιο έντονα από ποτέ στο προσκήνιο το ερώτημα αν ο κόσμος έχει κουραστεί από τις τόσες πολλές διαδοχικές ταινίες.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *