«Το Avengers 4 θα σας σοκάρει περισσότερο»

«Το Avengers 4 θα σας σοκάρει περισσότερο»

Στην αναμονή πια για το άτιτλο ακόμα Avengers 4 (θα έχουμε τον τίτλο λογικά στο San Diego Comic Con όπου θα είναι κοντά και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Blue Ray;) μας τράβηξαν το ενδιαφέρον οι δηλώσεις του Chris Hemsworth.

Κι αυτό γιατί όλοι έχουμε την απορία για το πώς μπορεί να ξεπεράσει σε ένταση το Infinity War η επερχόμενη ταινία. Σίγουρα θα έχουμε τον ερχομό της Captain Marvel που θα τα κάνει όλα ΩΠΑ (ή ΠΟΠΑ;) και ίσως την επιστροφή των νεκρών, αλλά θέλουμε κι άλλα. Θέλουμε το πρωτόγνωρο συναίσθημα που νιώσαμε όταν είδαμε τον Thanos και τι μπορεί να κάνει.

Έτσι, στην συνέντευξή του στο Esquire.com, ο Αυστραλός ηθοποιός, που ανέβηκε στα μάτια μας ως Thor στο Infinity War, είπε:

«Αν σας σόκαρε η πρώτη ταινία, νομίζω πως η δεύτερη θα το κάνει περισσότερο, για διαφορετικούς λόγους. Αυτό ήταν που με εξέπληξε διαβάζοντας και τα δυο σενάρια για πρώτη φορά. Ο τρόπος που συνδυάζονται όλοι αυτοί οι χαρακτήρες, που τους δίνεται ο χώρος και ο τρόπος να εξελιχθούν. Η δεύτερη ταινία, είναι ακόμα ένα βήμα μπροστά. Ανυπομονώ να την δει ο κόσμος. Η εμπειρία για μένα, γυρίζοντας αυτές τις ταινίες ήταν εξαιρετική, ιδιαίτερα τη δεύτερη».

Θα μας πείτε τώρα… Ποια σενάρια διάβασε ο ψηλός; Τα αληθινά ή τα μουσαντέ που όπως όλοι παραδέχτηκαν, είχαν μοιραστεί για να μην διαρρεύσει τίποτα. Ο καιρός θα δείξει.

Μέχρι τότε… Bring Me Thanos! (ακούστε το κοινό να πανηγυρίζει λες και είναι στο γήπεδο. Ίσως η μοναδική κινηματογραφική στιγμή που το επέτρεψε ή μάλλον, το ΕΠΕΒΑΛΕ!)

Διαβάστε την Full Spoiler ανάλυσή μας για το Infinity War.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *