Το νέο βιβλίο Harry Potter κυκλοφορεί το καλοκαίρι

Το νέο βιβλίο Harry Potter κυκλοφορεί το καλοκαίρι

[dropcap size=dropcap]Η [/dropcap]συγγραφέας J. K. Rowling ανακοίνωσε πως στις 31 θα κυκλοφορήσει στο Λονδίνο το νέο βιβλίο του Harry Potter με μορφή σεναρίου θεατρικού έργου.

Ακόμα μια ιστορία με μαγικά ξόρκια, σκότος και προβλήματα με γονείς. Και συγκεκριμένα, τον γιο του Harry Potter. Η ιστορία ξεκινάει αμέσως μετά την τελευταία σκηνή του …and the Deathly Hallows. Όταν και ο Harry αποχαιρετά τα παιδιά του στην Platform 9, 19 χρόνια μετά τη Μάχη του Hogwarts.

Ήταν πάντα δύσκολο να είσαι ο Harry Potter και τίποτα δεν έχει γίνει πιο εύκολο τώρα που είναι ένας πολυάσχολος υπάλληλος του υπουργείου μαγείας και επίσης σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών.

Ενώ ο Harry παλεύει με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που πρέπει ο μικρότερος γιος του ο Albus παλεύει με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Καθώς το παρελθόν και τον παρόν μπλέκονται, πατέρας και γιος μαθαίνουν την άβολη αλήθεια. Κάποιες φορές το σκοτάδι έρχεται από απροσδόκητα μέρη.

Να σημειώσουμε ότι η σειρά των επτά βιβλίων Harry Potter από το 1997-2007 έχουν πουλήσει σχεδόν… μισό δισεκατομμύριο κόπιες παγκοσμίως. Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *