Το μήνυμα του Norman Reedus για την επερχόμενη φυγή του Andrew Lincoln

Το μήνυμα του Norman Reedus για την επερχόμενη φυγή του Andrew Lincoln

Λογικό ήταν να υπάρξει ένα σοκ στις τάξεις των φίλων του The Walking Dead για την είδηση πως ο Rick Grimes, θεωρητικά ο πιο ασφαλής άνθρωπος στη σειρά, θα αποχωρήσει μετά το τέλος της 9ης σεζόν από το show, μαζί με την Lauren Cohan όπου και οριστικοποιήθηκε κι αυτό χτες.

Κερδισμένος απ’ όλο αυτό, φαίνεται να βγαίνει ο Norman Reedus (Daryl Dixon) που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα πάρει νέο συμβόλαιο που θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια σε αμοιβή. Κι αυτό είναι και απάντηση σε όσους νομίζουν ότι το The Walking Dead τελειώνει του χρόνου και δεν μας το λένε. Τόσα λεφτά για έναν χρόνο συμβολαίου δεν παίζουν για κανέναν. Αυτά είναι λεφτά τετραετίας ή πενταετίας.

Ωστόσο όλες αυτές οι συζητήσεις είναι μάλλον άβολες για έναν cool τύπο όπως ο Norman Reedus που είχε την δική του απάντηση σε όλα αυτά με ένα απλό ποστάρισμά του στο Instagram.

Τέλος εποχής!

Υ.Γ. Δεν ξέρουμε όμως αν θα του λείψουν οι μπουνιές που έτρωγε χωρίς λόγο στα γυρίσματα του The Walking Dead από τον… σερίφη του (σημ. όλο το video έχει γέλιο αλλά οι μπουνιές είναι στο 5:00).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *