Το δίδυμο Jack Black & Cate Blanchett χτυπά στο The House with A Clock In Its Walls

Το δίδυμο Jack Black & Cate Blanchett χτυπά στο The House with A Clock In Its Walls

Ο Eli Roth ξαναχτυπά με άλλη μια action ταινία, που ωστόσο έχει μέσα της και κωμικά στοιχεία αλλά και στοιχεία τρόμου. Ο λόγος γίνεται για το The House with A Clock In Its Walls, ταινία βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1973, όπου θα έχουμε δύο μεγάλα ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

O Jack Black, μετά την κλασσική ταινία, όπου οι περισσότεροι μας τον γνωρίσαμε, το School of Rock (όπα και το site μας λέγεται έτσι. Κοίτα σύμπτωση οι σατανάδες.), έρχεται σε αυτό το gothic action film μαζί με την Cate Blanchett για να πολεμήσουν στο πλευρό ενός νεαρού αγοριού τις σκοτεινές μυστικές υπάρξεις ενός παλιού σπιτιού, το οποίο κρύβει αμέτρητα μυστικά μέσα στους τοίχους του.

Πιο συγκεκριμένα ένα ρολόι, το οποίο μετράει συνεχώς τον χρόνο που έχει μείνει πριν έρθει η ημέρα της Αποκάλυψης. Οι δύο μαζί με ένα νεαρό αγόρι, το οποίο είναι και το επίκεντρο και ο νεαρός πρωταγωνιστής της ταινίας, θα ανακαλύψουν και θα πολεμήσουν έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος δεν θα είναι και πολύ φιλόξενος.

Για να μην πω περισσότερα, η ταινία αναμένεται στις 21 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους, ενώ μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.

Για περισσότερα trailers ταινιών μείνετε συντονισμένοι στο School of Rock. Join Us!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *