Τον Δεκέμβριο του 2019 έρχεται το Masters Of The Universe

Τον Δεκέμβριο του 2019 έρχεται το Masters Of The Universe

Η ταινία που θα φέρει σε live action μορφή την αέναη μάχη του Skeletor με τον He Man και την τίγρη του από τα χέρια του David S. Goyer, ξεκινάει γυρίσματα την άνοιξη που μας έρχεται και τον Δεκέμβριο του 2019 έχει πάρει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Goyer σκηνοθετεί όπως είπαμε αλλά γράφει και το σενάριο του επικού blockbuster όπως αναμένεται να είναι. Να θυμίσουμε ότι σεναριακά είχε ανακατευτεί και στην τριλογία του Dark Knight.

Στο screenplay είναι επίσης ο σεναριογράφος του επικείμενου Godzilla Vs Kong, Lindsey Beer, ενώ έχει ακουστεί το όνομα του για την ταινία Star Trek που λέγεται ότι θέλει να κάνει ο Quentin Tarantino μετά από αυτή για τους φόνους του Manson.

Η ταινία Masters of the Universe είναι σε παραγωγή εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μια στοιχειωμένη ταινία θα έλεγε κανείς, με τους σκηνοθέτες να έρχονται και να φεύγουν.

Φυσικά πολύς κόσμος δεν θυμάται πως το δημοφιλές αυτό παιχνίδι και cartoon είχε γίνει και πάλι ταινία το σωτήριο έτος 1987 με πρωταγωνιστή τον Dolf Lundgren και όπως όλοι περίμεναν (εκτός από αυτούς που έκαναν εκείνη την προσπάθεια – που δεν ήταν πολύ κακή για την εποχή της) πήγε άπατο.

Σύντομα φαίνεται θα έχουμε και νέα για τους ρόλους της ταινίας.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *