Τον Απρίλιο του 2019 -δεν- επιστρέφει το Game Of Thrones (updated)

Τον Απρίλιο του 2019 -δεν- επιστρέφει το Game Of Thrones (updated)

Ναι, υπάρχει η παρακάτω είδηση αλλά με 3 μέρες καθυστέρηση η Maisie Williams διέψευσε την παρακάτω δήλωση ως παλιά.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες έκλεισε οριστικά σαν είδηση, η φήμη πως η 8η σεζόν του Game Of Thrones θα επέστρεφε το 2019. Μετά το κλάμα, ήρθε η απορία. Πότε ακριβώς;

Καθώς άλλο αρχές 2019, άλλο τέλος (λέμε τώρα). Λοιπόν, όπως είχαμε προβλέψει (όχι ότι ήταν και κάτι δύσκολο) σύμφωνα με την Maisie Williams, η 8η σεζόν επιστρέφει τον Απρίλιο του 2019.

Η Arya Stark του show, σε συνέντευξή της με την Metro έδωσε τις ζουμερές λεπτομέρειες.

«Τελειώνουμε τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο (σημ. του 2018) και το πρώτο επεισόδιο είναι τον Απρίλιο. Χρειάζονται τέσσερις μήνες προετοιμασίας για τα ειδικά εφέ σε αυτά τα μεγάλα επεισόδια. Γίνονται πολλά στο τελικό edit. Κανείς δεν θέλει να το βιάσει καθόλου. Το χρωστάμε στο κοινό μας, η σεζόν εκείνη να είναι η καλύτερη των δυνατοτήτων μας».

Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του Peter Dinklage, τα γυρίσματα βρίσκονται περίπου στη μέση ήδη, ενώ αναμένονται γυρίσματα και το καλοκαίρι. Πολλά sites αναφέρουν πως επικοινώνησαν με το HBO για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία αλλά αρνήθηκε. Ωστόσο δεν το διέψευσε κιόλας.

Η περίοδος της άνοιξης ήταν η συνηθισμένη σεζόν που ξεκινούσε το Game Of Thrones, εκτός από την 7η που ξεκίνησε Ιούλιο.

Για να σας υπενθυμίσουμε τα μαντάτα που σας κάνουν στεναχωρημένους, η τελευταία αυτή σεζόν θα έχει μόλις 6 επεισόδια, αλλά χορταστικά. Πάνω από 80 λεπτά το καθένα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *