Τι λένε οι πρώτες κριτικές για το Infinity War;

Τι λένε οι πρώτες κριτικές για το Infinity War;

Ήρθε επιτέλους αυτή η ώρα. 10 χρόνια μετά την πρώτη ταινία Iron Man και ένα τσουβάλι από ταινίες με sequels, prequels, ήρωες και villains, έρχεται το πρώτο μέρος της ολοκλήρωσης αυτού του μαγευτικού ταξιδιού. Το Infinity War ξεκίνησε τις προβολές του και ο κόσμος μιλάει πια για το τι είδε και όχι για θεωρίες.

Πάμε να διαβάσουμε μερικές από αυτές τις κριτικές:

Πρώτα απ’ ολες το Rotting Tomatoes:

The Hollywood Reporter’s Todd McCarthy:

«Μια τεράστια, εκρηκτική, σύνοψη του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Η ταινία χωρίζεται σε 3 αστεία μέρη, 2 δραματικές σκηνές και μια τρομερή σκηνή δράσης. Η λέξη που τα περιγράφει όλα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Για το budget, την προσπάθεια και το αποτέλεσμα που θα φέρει στο κοινό παγκοσμίως».

Thanos creator, Jim Starlin, as posted to his Facebook page:

«Υπήρξαν φορές που το στήθος μου σφίχτηκε από αυτό που έβλεπα, ήθελα να κλάψω. Θα το καταλάβετε κι εσείς ποιες στιγμές είναι αυτές όταν δείτε την ταινία. Ο Brolin είναι ένας καταπληκτικός Thanos όπως τον είχα φανταστεί στα κόμικ. Οι δυόμισι ώρες περνάνε χωρίς να το καταλάβεις. Χρειάζεται παραπάνω από μία φορά να την δεις για να σχηματίσεις αντικειμενική για το πόσο καλή είναι».

The Wrap’s Alonso Duralde:

«Αν σου αρέσει να μπιντζάρεις σειρές γιατί δεν μπορείς να περιμένεις μια βδομάδα για να δεις την συνέχεια, το τέλος του Infinity War με τον υπότιτλο: to be continued, θα σε δοκιμάσει άσχημα. Αν είσαι φίλος των Marvel ταινιών όμως, θα απολαύσεις αυτό το κομμάτι του ταξιδιού ακόμα κι αν δεν έχει ακόμα οριστικό τέλος».

Entertainment Weekly’s Chris Nashawaty:

«Αυτό που σώζει το Intinity War από το να είναι ακόμα ένα παραφουσκωμένο υπερηρωικό φιλμ, είναι το πώς προσεγγίζει το τέλος και ανοίγεται στα μηνύματά του. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία για κάθε στούντιο και όπως στο Batman V Superman, φάνηκε πως ο θάνατος του Supes δεν ήταν οριστικός, έτσι πιστεύεις πως θα είναι σε όλες τις ταινίες που έχουν γνωστές φιγούρες, αγαπητές από τον κόσμο. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε οι αποφάσεις που πήραν οι Russo Brothers και οι σεναριογράφοι Christopher Markus & Stephen McFeely πώς θα αντιμετωπιστούν από το κοινό».

Comicbook.com’s Brandon Davis:

Το Avengers: Infinity War κάνει όλα αυτά που υποσχέθηκε. Είναι τρομερό όπως καμία ταινία δεν τα κατάφερε σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν, με πολύ καλή αφήγηση της ιστορίας για τους fans του Marvel Cinematic Universe, που ίσως όμως ο μέσος θεατής να το βρει λιγάκι προβληματικό. Είναι αστείο και σκοτεινό ταυτόχρονα και μεγαλύτερο και πιο επικό από ό,τι έχουμε δει ποτέ.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *