Τι ακριβώς θα δούμε από τον Batman στο Suicide Squad;

Τι ακριβώς θα δούμε από τον Batman στο Suicide Squad;

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι γνώμες για το Batman V Superman ήταν από μέτριες έως κακές, τόσο για το πως χειρίστηκε τον μύθο των ηρώων που είχε στα χέρια του ο Zack Snyder, όσο και για την ταινία σαν… ταινία. Ροή ρε παιδί μου.

Αν κάτι έκανε εντύπωση σε πολλούς -και αυτό πάλι, όχι καθολικά- ήταν ο Ben Affleck σαν Batman. Και αν δεν τον χορτάσατε, είναι εδώ και καιρό επίσημο πως θα έχει σκηνές και στο επερχόμενο Suicide Squad που έρχεται τον Αύγουστο.

Και το ερώτημα είναι πόσο Batman θα δούμε στην ταινία του David Ayer. Η απάντηση ήταν εξαρχής εύκολη.

Λίγο. Αλλά πως;

Σύμφωνα με το site Batman News, ο μασκοφόρος νυχτεριδάνθρωπος θα έχει δυο σκηνές με τον Deadshot. Μία σαν flashback και μία στο παρόν, συναισθηματική (;). Ενώ θα είναι και αυτή η σκηνή που είχε διαρρεύσει πέρσι στο youtube, με τον Batman να καβαλάει το supercar του Joker και να αρπάζει την Harley Quinn, πριν ο Joker το οδηγήσει στον βυθό ενός ποταμού.

Τα πρώτα screenings είναι αρκετά θετικά για την ταινία, παρά τον πανικό που δημιούργησε η είδηση πως είχαν αρκετά reshootings της τελευταίας στιγμής. Βέβαια και για το Batman V Superman, καλά ήταν (έτσι ανέφεραν) οι πρώτες δοκιμάστηκες προβολές.

Related post

2 Comments

  • Το BvS μια χαρά ηταν σαν ταινια! Το μονο αρνητικο που βρηκα ηταν το οτι στηριχθηκε ολο το twist στο κοινο ονομα των μαναδων τους. Αλλα κατά τα αλλα ήταν πολυ καλη! Οσον αφορα το suicide squad προσωπικα το περιμενω να ειναι κορυφη…Ελπιζω να μη διαψευστω

    • Απολαύσαμε την τελευταία ώρα με την κορύφωση, αλλά το πρώτο μισό σε κρατούσε μόνο γιατί ήταν BvS. Αν ήταν άλλη ταινία, με «κανονικούς» χαρακτήρες, θα ήταν… αργή και ασύνδετη λίγο. Βέβαια ο καθένας τη γνώμη του.

      Πραγματικά πιστεύουμε πως ο Suicide Squad θα τα καταφέρει να κλείσει στόματα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *