Τη βγάζει – δεν τη βγάζει μέχρι το midseason της 9ης η Lauren Cohan

Τη βγάζει – δεν τη βγάζει μέχρι το midseason της 9ης η Lauren Cohan

Όταν δεν ξεκαθαρίζεις τα πράγματα όταν έχεις την ευκαιρία, αυτές οι αμαρτίες θα σε ακολουθούν σε κάθε σου βήμα. Ο λόγος (ξανά) για την Lauren Cohan και το μέλλον της στο The Walking Dead που μοιάζει δυσοίωνο κι αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα του TVLine, η σειρά με την οποία υπέγραψε στο ABC, το Whiskey Cavalier, πήρε το πράσινο φως για μια full season.

Αυτό μπορεί να είναι σπουδαία νέα για την ίδια την ηθοποιό, ωστόσο δεν είναι για το show. Όπως ήδη έχουμε γράψει, το AMC αν και μπήκε σε χρονοβόρες συζητήσεις με την Cohan, τελικά δεν κατάφερε να την ικανοποιήσει στην αύξηση των αποδοχών που ζητούσε. Και παρά το γεγονός ότι στο τέλος της 8ης σεζόν την βλέπουμε ως Maggie Rhee να καταστρώνει σχέδιο καταστολής του Rick που χάρισε τη ζωή του Negan, αλλά στο The Walking Dead, ποτέ κανένας ηθοποιός δεν δούλεψε full time σε δυο σειρές.

Το TVLine αναφέρει πως αυτή τη στιγμή με αυτές τις συνθήκες που είναι γνωστές, είναι αδύνατο ο χαρακτήρας να επιβιώσει του show πέρα από το midseason φινάλε της 9ης σεζόν. Τα γυρίσματα του The Walking Dead έχουν ως εξής: Απρίλιος – Αύγουστος τα πρώτα 8 επεισόδια και Σεπτέμβριος –  Νοέμβριος τα υπόλοιπα 8.

Το νέο σίριαλ της Cohan ξεκινάει τα γυρίσματά του τον Αύγουστο, οπότε κάντε τα μαθηματικά.

Είναι πιθανό βέβαια η λύση της συνεργασίας να μην φέρει τον τηλεοπτικό θάνατο της Maggie, αλλά ίσως κάποια απομάκρυνση, σε περίπτωση που το άλλο show δεν πάει και πολύ καλά και έτσι, να υπάρχει ανοικτό παράθυρο για επιστροφή της. Αν και ένας θάνατος σε μια σύγκρουση με τον Rick, τουλάχιστον θα είναι αξιομνημόνευτος.

Αχ, ρε AMC. Αχ!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *