Τελικά ο Nicolas Cage θα γίνει Superman… στο περίπου

Τελικά ο Nicolas Cage θα γίνει Superman… στο περίπου

Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρα. Δεν ξέρεις τι στροφές μπορεί να κάνει η ζωή και να σε βγάλει στο ξέφωτο που επιθυμούσες. Να για παράδειγμα, αν ο Nicolas Cage τα είχε παρατήσει όταν το Superman Lives του Tim Burton δεν προχώρησε, πριν 20 χρόνια και γινόταν μανάβης, τώρα δεν θα μπορούσε να χαρίσει τη φωνή του στο animation της Warner Bros. με τίτλο Teen Titans Go! Σε ποιον ρόλο; ΤΟΥ SUPERMAN ΛΕΜΕ!

Πάντως να δώσουμε τα εύσημα στον Nicolas Cage αφού είναι και ο ίδιος comicbook nerd, ενώ κατέχει το #1 τεύχος των Action Comics με τον Superman και έχει βαφτίσει τον γιο του Kal El. ενώ ο ίδιος πήρε το stage όνομα του (Cage) από τον Luke Cage. Κανονικά ονομαζεται Coppola και ναι, είναι ανιψιός του Francis Ford Coppola.

To 2015 είχε κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ του Kevin Smith για το τι πήγε στραβά σε αυτή την προσπάθεια του Superman Lives!. Έχει την πλάκα του.

Όσον αφορά τους Teen Titans θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουλίου του 2018, ενώ ο ρόλος του Superman είναι κάτι σαν cameo. Better than nothing που λένε και στον Krypton.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *