Τελικά θα δούμε Marvel vs DC στον κινηματογράφο;

Τελικά θα δούμε Marvel vs DC στον κινηματογράφο;

[dropcap size=dropcap]Ο [/dropcap]θρύλος της Marvel και τον cameos, Stan Lee, βρέθηκε σε ένα panel στο MegaCon το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Και κάποιος θαρραλέος ρεπόρτερ ρώτησε τον κομικογέροντα. αν το όνειρο των απανταχού nerds ανά τον κόσμο, θα γίνει πραγματικότητα.

Θα υπάρξει ταινία που ήρωας/ήρωες της Marvel θα χτυπηθεί με κάποιον από τη DC;

Λογικό είναι η απάντηση να είναι προς (όχι τελείως) προς το όχι, για πολύ λογικούς λόγους. Όσο ζούμε όμως, ελπίζουμε.

«Κάτι τέτοιο θα ήταν καταπληκτικό. Κάναμε το comicbook Spider-Man Vs Superman πριν χρόνια και πραγματικά πούλησε καλά και νίκησε και ο Spidey. Σε ταινία όμως πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί λόγω των δικηγόρων και των επιχειρηματιών που θα εμπλακούν στα συμβόλαιο. Ποτέ δεν θα καταφέρουν να συμφωνήσουν ποιο όνομα θα μπει πρώτο, ποιος θα νικήσει κλπ. Αν τα κατάφερναν, θα ήταν μια ταινία που όλοι θα ήθελαν να δουν».

Δείτε την απόλυτη μάχη Marvel VS DC σε έναν καταπληκτικό animation video.

Να σημειώσουμε πως άνθρωποι της Marvel έχουν σημειώσει αυτή τη δυσκολία να συνεννοηθούν τα τελευταία χρόνια με τη DC ακόμα και σε εκδοτικές -πια- δουλειές. Πόσο μάλλον σε κάτι τόσο γιγάντιο.

Να σημειώσουμε πως τα τεύχη DC Versus Marvel/Marvel Versus DC (Peter David – Ron Marz – Dan Jurgens – Claudio Castellini) του 1996 αλλά και JLA/Avengers (Kurt Busiek – George Perez.) του 2003, που αποτελούν τις top συνεργασίες των δυο εταιριών, είναι δυσεύρετα τεύχη και αποτελούν πια, συλλεκτικά κομμάτια.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *