Τελικά δεν θα είναι ο Darkseid o main villain στο Justice League;

Τελικά δεν θα είναι ο Darkseid o main villain στο Justice League;

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά το τέλος του Batman V Superman, όλοι πιστέψαμε πως είχαμε καταλάβει ποιος θα είναι ο main villain στο επερχόμενο Justice League. Και όσοι δεν το είχαν καταλάβει, η επεξήγηση του dream sequence από τους… ειδικούς του είδους, δεν άφηνε αμφιβολίες. Ή μήπως όχι. Γιατί η κομμένη σκηνή (βλέπε πιο κάτω) που έδωσε στην δημοσιότητα η Warner μπερδεύει λίγο γιατί έμοιαζε με κάποιον άλλον.

Και ναι. Ο Darkseid ήταν και είναι καθ’ οδών. Και μάλιστα όταν ο Doomsday είχε ξεπαστρευτεί τόσο εύκολα. Ποιος άλλος να έβαζε τα στήθη του… μπροστά; Το Birth Movies Death έχει μια διαφορετική άποψη και μπορούμε να πούμε ότι ήταν εκεί, μπροστά στη μάπα μας.

Ο Darkseid είναι ο main σε μια πιο μεγάλη διάσταση (σαν τον Thanos), δεν γίνεται εξάλλου αλλιώς τα σημάδια είναι φανερά (εκτός αν ο Snyder μας κουφάνει τελείως) , αλλά σε πρώτη φάση η απειλή ακούει στο όνομα, Steppenwolf.

Ο Steppenwolf… συγγενεύει με τον Darkseid σε μια πολύ… αμφιλεγόμενη σχέση.

Το συγκεκριμένο site όπως αναφέρουν τρίτες πηγές, έχει τα κονέ του στην DC/Warner και όσο και να μας φαίνεται λίγο κουλή η επιλογή κακού, για να το γράφουν κάτι ξέρουν. Βέβαια και το video δείχνει τις ομοιότητες με το σκίτσο.

Επειδή όμως μέχρι τώρα βλέπουμε και τις αστοχίες που κάνει το Studio όταν θέλει να βγάλει κάτι πραγματικά μεγάλο, που μην σας εκπλήσσει από την άλλη αν όλο αυτό είναι απλά φήμη για να… ζυγίζουν ενδεχόμενα. Φυσικά μην ξεχνάμε πως η Justice League θα είναι 2 ΤΑΙΝΙΕΣ.

Οπότε χρειαζόμαστε και 2 main villains ή κάπως έτσι. Το πλεονέκτημα της DC έναντι της Marvel είναι οι συγκλονιστικοί κακοί της. Είναι τρομερό όπλο που ας ελπίσουμε να το παίξουν σωστά και όχι σαν τον κακομοίρη τον Doomsday.

[embedvideo id=”s-MUzvASr8s” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *