Τα πέντε πιο underrated τραγούδια του Dickinson (Vs The World)

Τα πέντε πιο underrated τραγούδια του Dickinson (Vs The World)

Ο αγαπημένος μας Bruce μπορεί να μας πλήγωσε πίσω στο 1993 όταν και αποχώρησε από τους Iron Maiden και όποιες φήμες ακολούθησαν αυτό το διαζύγιο, ίσως όμως ήταν τελικά ο σωστός δρόμος. Ο δρόμος της εξιλέωσης ενός καλλιτέχνη που θέλει να δημιουργήσει από το μηδέν μόνος του.

Τι θα ήταν ο metal/rock κόσμος χωρίς ένα Tears Of The Dragon ή χωρίς ολόκληρο τον δίσκο The Chemical Wedding; Ο Bruce έκανε σωστές και λάθος επιλογές όπως όλοι μας, δημιουργώντας παράλληλα μερικά αξιομνημόνευτα κομμάτια.

Πριν μερικές μέρες βρέθηκα στο πατρικό μου σπίτι και σε μια ανασκαφή για να βρω το PS2 μου, έπεσα σε ένα mixtape. Νομίζω πως δακρύζω και τώρα που το γράφω. Ένα mixtape με ημερομηνία 04/2000. Βάζοντας το να παίξει (και όμως έπαιξε!), έμεινα έκπληκτος από τις επιλογές που είχα κάνει. Είχα 5 τραγούδια του Dickinson -από τα… underrated- και από ένα, διαφόρων groups.

Θα σας δώσω το πλήρες playlist της κασέτας, αλλά νομίζω πως οι επιλογές μου στα κομμάτια του Bruce, δεν θα άλλαζαν ακόμα και σήμερα αν μου ζητούσαν να επιλέξω πέντε κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία, που κινδυνεύουν να χαθούν στη λήθη ενώ έχουν να προσφέρουν στον ακροατή.

Μετά χαράς θέλω να διαβάσω τις δικές σας επιλoγές, ενώ θα μπορούσα (;) να γράψω ένα άρθρο με το σκεπτικό που έφτιαξα αυτό το… παλαβό Dickinson vs The World playlist.

Υ.Γ. Bruce δεν θα μας χάλαγε ένα show µόνο με τα δικά σου κομμάτια…

Το playlist της κασέτας 60′ ήταν:

Α-Side

Born in ’58
Kings Of Metal – Manowar
Welcome To Dying – Blind Guardian
Shoot All the Clowns
An Erotic Alchemy – Moonspell
Fragile Dreams – Anathema
Change of Heart

B- Side

Creeping Death – Metallica
Empty Words – Death
Acoustic Song
Raining Blood – Slayer
Taking The Queen
Bullet Hole – The Haunted

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *