Ταινία με τον Silver Surfer ετοιμάζει η 20th Century Fox

Ταινία με τον Silver Surfer ετοιμάζει η 20th Century Fox

Τι; Ναι… Παρά το γεγονός πως η συμφωνία μεταξύ της 20th Century Fox και της Disney έχει κλείσει εδώ καιρό, το -ακόμα;- ανεξάρτητο studio έχει στα σχέδια της ταινίες ΚΑΙ για το 2019, πέραν του Deadpool το 2018 (όσον αφορά τους super heroes πάντα). Κι αυτή θα είναι μια solo ταινία για τον Silver Surfer.

Ο χαρακτήρας που συστήθηκε στο κοινό από τους Stan Lee και Jack Kirby, φέρεται να είναι ένα από τα «μυστικά» -όχι πια- project της 20th Century Fox, με τον Brian K. Vaughan να είναι κι αυτός μέσα στην παραγωγή ως σεναριογράφος.

Δικές του δουλειές θα αναγνωρίσετε στα κόμικς τα: Y: The Last Man και Saga, ενώ είναι και ο εμπνευστής των Runaways, που πρόσφατα έγινε σειρά από το Hulu. Ενώ σαν σεναριογράφος και παραγωγός, συμμετείχε στις τρεις πρώτες σεζόν του Lost, ενώ ήταν ο showrunner του Under The Dome.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, επίσης η ταινία Doctor Doom που είχαμε μάθει πως ήταν στα χαρτιά, το καλοκαίρι στο San Diego Comic Con, είναι ακόμα στην παραγωγή, ενώ θα συνεχιστούν κανονικά τα Marvel Project όπως τα: Legion (TV) X-Force, New Mutants, Gambit. Γενικά θα πρέπει να περιμένουμε συνολικά 6 ταινίες Marvel μέχρι το 2020!

Silver Surfer

Η πρώτη εμφάνιση του Silver Surfer ήταν στο Fantastic Four #48 το 1966. Το origin story του αρχικά, ήταν πως ο νεαρός αστρονόμος Norrin Radd του πλανήτη Zenn-La, προσφέρθηκε να υπηρετήσει τον πανίσχυρο Galactus για να μην αφανίσει τον κόσμο του.

Αντλώντας δύναμη από το Power Cosmic του Galactus, απέκτησε δύναμη, νέο σώμα και την σανίδα του surf που μπορεί να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός. Όταν βρήκε τη γη στο διάβα του και ήταν έτοιμος να την προετοιμάσει για τις ορέξεις του Galactus, οι Fantastic Four αντιστάθηκαν και τον έκαναν να συνειδητοποιήσει τι κάνει, στρέφοντας τον κατά του άρχοντά του.

Το 2007 στο sequel των Fantastic Four του 2005, έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη, με τον Laurence Fishburne να του δανείζει τη φωνή, ενώ από το 2009 ακουγόταν για μια spin off παραγωγή.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *