Σκληροί Άνδρες Τραγουδούν (Α’ ΜΕΡΟΣ)

Σκληροί Άνδρες Τραγουδούν (Α’ ΜΕΡΟΣ)

Όταν αναφερόμαστε σε ηθοποιούς του Hollywood αναμένουμε να κάνουν τα πάντα. Να παίζουν, να χορεύουν και να τραγουδούν. Ποιος είναι ο πρώτος ηθοποιός που σου έρχεται στο μυαλό να κάνει τα πάντα; Μα φυσικά ο  John Travolta στο Grease [embedvideo id=”tPRHEqfm1JY” website=”youtube”].

ή για τους πιο παλιούς ο Gene Kelly στο Singing  In The Rain [embedvideo id=”D1ZYhVpdXbQ” website=”youtube”].

Όμως οι σκληρά εργαζόμενοι του schoolofrock.gr, κάνοντας εξονυχιστική έρευνα στον κυβερνοχώρο εντόπισαν το απόλυτο βίντεο. Ο σκληρότερος των σκληρότερων Clint Eastwood στην ηλικία των 39, τραγουδά στα δένδρα στην βουκολική ταινία Paint your Wagon [embedvideo id=”nn8YubD01sk” website=”youtube”].

Νομίζεις ότι τα είδες όλα τώρα; Όχι έχουμε περισσότερο. Απόλαυσε τον Samuel L. Jackson στο ψυχεδελικό τζαμάρισμα στην σκοτεινή ταινία Black Snake Moan. [embedvideo id=”oFkIHsODYPY” website=”youtube”].

Ο rock εγκέφαλος σου αρχίζει να βγάζει ατμούς; Ετοιμάσου για το τελειωτικό σοκ που θα γκρεμίσει την συνείδηση σου. Ο Dennis Quaid, γνωστός για την αγάπη του στη μουσική, υποδύεται τον φτωχό μουσικό που δέρνει και καλά, στο Touch Enough [embedvideo id=”CjqeNokqojo” website=”youtube”].

Ο αγαπημένος μας Slay. Ο Sylvester Stallone δεν ρίχνει μόνο τους αντιπάλους του νοκ άουτ και σκαρφαλώνει στα βουνά, μπορεί και τραγουδάει επίσης… Μη ρωτήσετε για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Απλά ακούστε τον από την ταινία Rhinestone, 2 κλιπς κιόλας… [embedvideo id=”QbfIIV2KuMM” website=”youtube”] [embedvideo id=”5GZjXVe7GhY” website=”youtube”]

Πως θα κλείναμε το πρώτο μέρος χωρίς ένα μελωδικό επίλογο από τον βασιλιά Aragorn, κατά κόσμο Viggo Mortesen,  στο The Lord of the Rings: The Return of the King [embedvideo id=”ta-G1w3kGIs” website=”youtube”].

 

Έπεται συνέχεια… Μείνε συντονισμένος στο schoolofrock.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *