Πώς σας φαίνεται η φήμη για τον DiCaprio ως Joker; Κλάμα ο Leto

Πώς σας φαίνεται η φήμη για τον DiCaprio ως Joker; Κλάμα ο Leto

Φήμες θέλουν την Warner Bros. να αξιοποιεί στο έπακρο τις διασυνδέσεις του παραγωγού Martin Scorcese προκειμένου να προσελκύσει τον επί χρόνια συνεργάτη του, Leonardo DiCaprio, για την αφιερωμένη στο παρελθόν του Joker ταινία που βρίσκεται ήδη σε διαδικασία παραγωγής.

Όπως γράφει το The Hollywood Reporter, το στούντιο φέρεται να έχει κατά νου τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό ή κάποιο αντίστοιχου βεληνεκούς όνομα, προκειμένου να ενσαρκώσει τον Joker ως έναν στυγνό μαφιόζο σε ένα Gotham βγαλμένο από κλασσική ταινία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη προσφορά.

Ο διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτήν τη μεμονωμένη ταινία και το συνεχιζόμενο σύμπαν της DC έχει ήδη μπερδέψει ένα μεγάλο όνομα. Πρόκειται για τον Jared Leto, που όχι μόνο έχει υποδυθεί τον χαρακτήρα στο Suicide Squad, αλλά έχει προγραμματίσει να επιστρέψει για το Suicide Squad 2 και το Joker & Harley Quinn spin-off. Σύμφωνα με τις φήμες, τα νέα προκάλεσαν έκπληξη αλλά και αναστάτωση στον γνωστό ηθοποιό.

Ο πρώην ΜΜΑ παλαιστής και ηθοποιός, Brendan Schaud, δεν βοήθησε την κατάσταση, όταν περιέγραψε μια ανάλογη ιδέα για ταινία έπειτα από μια συζήτηση με τον ατζέντη του Todd Phillips. Εμφανιζόμενος στο The Joe Rogan Experience (όπως μας ενημερώνει το Batman News), ο Schaub δήλωσε: «Eίναι σκοτεινή ταινία. Είναι σαν μια σκοτεινή εκδοχή του Joker. Ως παιδί είχε ένα μόνιμο χαμόγελο και όλοι τον κορόιδευαν. Διαδραματίζεται στους δρόμους του Μπρούκλιν. Είναι εξαιρετικά σκοτεινό και ρεαλιστικό».

Οι πρώτες φήμες για ταινία-ματιά στο παρελθόν του Joker ξεπήδησαν τον προηγούμενο μήνα, υποστηρίζοντας ότι ο σκηνοθέτης του “Hangover”, Todd Phillips, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία με τον Martin Scorcese να επιμελείται της παραγωγής και τον σεναριογράφο του “8 Mile”, Scott Silver, να ετοιμάζει το σενάριο. Βέβαια αυτά τα νέα, δεν είχαν αφήσει ικανοποιημένους τους οπαδούς.

Πηγή: ign.gr

Related post

3 Comments

  • καλος χρυσος αλλα μας εχει πρηξει τα παπαρια εδω και χρονια ο σκορσεζε με τον ντι κοπριο. εχει αρχισει να θυμιζει η σχεση τους ψινακη-ρουβα. τον καρφωνει? το επομενο χτυπημα ποιο θα ειναι? να παιξει τον νονο?

    • Χαχαχα… Είναι ο «μούσος» του.

      • βρε αυτοι οι 2 αλληλοδροσιζονται στανταρ. θα βγει μετα απο χρονια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *