Πως θα είναι άραγε η σειρά με τον Punisher;

Πως θα είναι άραγε η σειρά με τον Punisher;

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ετά την ανακοίνωση και το teaser της σειράς «The Punisher» στο Netflix με τον Jon Bernthal και με αφορμή το εξαιρετικό introduction του αντί-ήρωα μέσω της 2ης season του Daredevil στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, το School of Rock σας παρουσιάζει μερικές ιδέες που θα μπορούσε να υιοθετήσει η νέα σειρά!

Ο «Μοναχικός Λύκος»

Κυρίως με βάση την ταινία που παρόλο που δεν κατάφερε να σημειώσει και τις καλύτερες βαθμολογίες σαν σύνολο, αυτό που πήρε τα εύσημα ήταν το σενάριο που προερχόταν κατευθείαν από τα comics, με υποστηρικτικούς χαρακτήρες (none-hero) και δείχνοντας τον «ερημίτη» Punisher να βρίσκεται στο διαμέρισμα του π.χ. Μια περισσότερο ανθρώπινη πλευρά του Frank Castle σε αντίθεση με το μακελειό που είδαμε στην 2η season του Daredevil.

Τα «Σκοτεινά Χρονικά» του Frank Castle

Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση θα είχε μια αναδρομή από τα παιδικά χρόνια του Frank εως τον καιρό που υπηρετούσε στους Πεζοναύτες συγκεντρώνοντας μετάλλια πολέμου κτλπ. Περισσότερο βάθος χαρακτήρα που δεν θα μπορούσε να δει κανένας (πέρα από τους φίλους των comics) …. το πόσο τον επηρέασε ο χαμός της οικογένειας του και το τραύμα στο δεξί μέρος του εγκεφάλου του.

Πιο πολύ Avenger…παρά Punisher!

Μην ψαρώνεται, δεν μιλάω για Cross-over με τον κύριο Stark και την παρέα του. Μα για περισσότερο «παράπλευρες απώλειες» από εν ψυχρώ δολοφονίες, πως ο Frank Castle ως vigilante θα έπρεπε πάντα να πάρει την δύσκολη απόφαση να κάνει το «σωστό πράγμα» (άλλοτε δικαιοσύνη), ελαφρώς πιο βίαιο δηλαδή από τον τρόπο που χειρίζεται τις δουλειές του ο κύριος Murdock/Daredevil. Γενικά το κοινό πρέπει να μάθει τον Τιμωρό και το background του όπως έμαθε τους Guardians of the Galaxy και τον Ant-Man που ήταν τραγικά στην αφάνεια.

Πιο ενεργός στο Marvel Cinematic Universe ως Spin-off

Πέρα από τα πιθανά cross-over με Daredevil/Jessica Jones και Luke Cage που έχουν την δική τους τηλεοπτική σειρά και «τρέχουν ταυτόχρονα» ας πούμε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τον Punisher με κάποια cameo εμφάνιση ενός κινηματογραφικού ήρωα (πιο πολύ Spider-Man ή Doctor Strange) να έρχονται σε κόντρα με τους Wilson Fisk και Jigsaw που θα έχουν κλέψει την προηγμένη τεχνολογία της στολής του Iron Man όπως είδαμε στο παιχνίδι της THQ το 2004, εκεί φυσικά κολλάνε οι Russian & Bullseye ενώ την εμφάνιση του θα μπορούσε να κάνει και το «Πολεμικό Όχημα» του Frank Castle!

Να ΜΗΝ δούμε κάτι παρόμοιο με το «Suicide Run» των comics

Το Suicide Run ήταν μια σειρά από comics που ήθελε τον Punisher μαζί με άγνωστους sidekicks να μην έχουν το winning effort πριν από κάθε μάχη που αναμενόταν να συμμετάσχουν, αφήνοντας το logic «Να τους σκοτώσω όλους πριν με σκοτώσουν αυτοί», η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο Build-up θα αποτελούσε ένα εξαίρετο season finale….χωρίς τους αφανείς sidekicks όμως.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *