Πρώτο trailer για το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Πρώτο trailer για το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για την ταινία του επερχόμενου sequel του Fantastic Beasts, βσσισμένο στο βιβλίο που ανήκει στον “μαγικό κόσμο” της J.K Rowling.

Στο Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, όπως ονομάζεται η ταινία, βλέπουμε τον Newt Scammander να συνεχίζει τις περιπέτειες του, αφού καλείται, με διαταγή του Albus Dumbledore να αναζητήσει τον Gellert Grindelwald, έναν από τους πιο επικίνδυνους μάγους της εποχής, ο οποίος δραπετεύει από τις φυλακές της MACUSA και βάζει ως σκοπό του, την κυριαρχία των μάγων και των μαγικών πλασμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoe Kravitz καθώς και οι Johnny Depp ως ο Grindelwald & o Jude Law ως ο Albus Dumbledore. To Crimes of Grindelwald έρχεται στις 16 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

Δείτε παρακάτω το trailer ενώ για περισσότερα νέα σχετικά με τον κινηματοράφο και τις τηλεοπτικές σειρές, μείνετε συντονισμένοι στο School of Rock.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *