Ποιος θα διαδεχθεί τον Trevorrow στο Star Wars: Episode IX;

Ποιος θα διαδεχθεί τον Trevorrow στο Star Wars: Episode IX;

Μετά την αποχώρηση του Colin Trevorrow από τη σκηνοθετική καρέκλα του Star Wars: Episode IX, το ερώτημα μένει για το ποιος θα τον διαδεχθεί και ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα.

Σύμφωνα με πηγές του Deadline, φαίνεται πως η Lucasfilm έχει ως πρώτο επικρατέστερο για τη διαδοχή τον Rian Johnson, ο οποίος σκηνοθέτησε το Star Wars: The Last Jedi και η ιθύνοντες είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά του, για αυτό και το όνομα του έπεσε πρώτο στο τραπέζι. Ο δεύτερος επικρατέστερος είναι ο άνθρωπος που άναψε και πάλι τη φλόγα του Star Wars, ο σκηνοθέτης του Star Wars: The Force AwakensJ.J. Abrams.

Και οι δύο σκηνοθέτες έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να κάνουν και άλλες Star Wars ταινίες, με τον Abrams όμως να μην συμφωνούσε πάντα με την Kathleen Kennedy της Lucasfilm, κάνοντας τον Johnson την πλέον επικρατέστερη επιλογή.

Βέβαια, ακούστηκαν και άλλα απίθανα ονόματα στο τραπέζι όπως αυτό του Jordan Vogt-Roberts του Kong: Skull Island και της επερχόμενης Metal Gear Solid ταινίας. Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το franchise:

Ο φιλόδοξος Taika Waiti του επερχόμενου Thor: Ragnarok σε σχετική ερώτηση των fans στο Twitter χρησιμοποίησε το αστείρευτο χιούμορ του για να απαντήσει πως “Θέλει να ολοκληρώνει τις ταινίες του” και πως “Θα είχε απολυθεί μέσα σε μια εβδομάδα” εάν αναλάμβανε μια Star Wars ταινία:

Ακόμη και το όνομα του ίδιου του George Lucas ήρθε στο προσκήνιο, ως μια πρόταση αουτσάιντερ, αλλά και του Stephen Spielberg, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Kennedy.

Πηγή: unboxholics .com

Related post

1 Comment

  • Δώστε Spielberg πραγματικά…Και σενάριο Lucas δεν μας πειράζει…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *