Ποιον villain θα έχει ο Superman στο Man Of Steel 2;

Ποιον villain θα έχει ο Superman στο Man Of Steel 2;

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Warner Bros και DC ανακοίνωσαν τη προπαραγωγή του sequel για το Man Of Steel και ήδη όλοι οι geeks έχουν πέσει με τα μούτρα για να ανακαλύψουν, ποιον αντίπαλο θα έχει ο Superman μετά τον General Zod.

Το site Heroic Hollywood έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα που όμως θα πρέπει να τη συνυπολογίσουμε την εξέλιξη που μπορεί να έχει το Justice League από τη στιγμή που όλα ενώνονται στο DCEU. Και αυτή τη στιγμή που γράφουμε, ο Superman είναι νεκρός, σωστά;

Mongul

Ο Mongul, μια ζωή σκληρός πολεμιστής, έχει έρθει αντιμέτωπος αρκετές φορές με τον Superman στα comic. Έχει τρομερή δύναμη, είναι σχεδόν άτρωτος ενώ έχει και ένα κανόνι στο στήθος του που μπορεί να σκοτώσει τον Supemran. Σίγουρα μια μεγάλη απειλή για τον Man Of Steel.

Πολλές φορές απείλησε, όχι μόνο το Superman αλλά ολόκληρη την Justice League σε animation movies, ενώ ήταν και ο βασικός villain στο For the Man Who Has Everything του Alan Moore. Μάλιστα το συγκριμένο στόρι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για αυτούσιο adaptation.

Ωστόσο η απεικόνιση του στην μεγάλη οθόνη ίσως φέρει μνήμες του Zod και κάτι τέτοιο τον φέρνει χαμηλά στη λίστα με τους υποψήφιους.

Metallo

Αυτός ο villain είχε συζητηθεί πολύ για το Batman V Superman: Dawn Of Justice, αλλά είδαμε τον Doomsday και τον Batman ντυμένο σαν Metallo.

Ο Metallo έχει καρδιά από αγνό κρυπτονίτη και έτσι είναι πολύ απειλητικός για τον Superman. Το θέμα όπως προαναφέραμε είναι πως θα μοιάζει με τον Batman στο Dawn Of Justice όπως τονίζουν οι κατά τον κόσμο geeks. Ίσως όμως μπορεί να «παίξει» το ρόλο του σαν δευτερεύον villain σε συνεργασία με τον Lex Luthor.

Bizarro

Αν και ο συγκεκριμένος σε πρώτη ανάγνωση κρίνεται πολύ απλοϊκός για μια ταινία Man Of Steel, μπορεί να γίνει περισσότερο πολυεπίπεδος όπως έδειξε και στην εμφάνιση του στο Supergirl.

Ο Bizzaro είναι κάτι σαν το ανάποδο του Superman (π.χ. δεν πετάει φωτιά από τα μάτια του, όπως ο Man Of Steel, αλλά παγώνει τα πάντα με το ίδιο στιλ). Θα μπορούσε και αυτός με τη σειρά να του να λειτουργήσει πολύ καλά σαν δευτερεύον villain, παρέα και πάλι με τον Lex.

Φυσικά είναι ιντριγκαδόρικο να δούμε την αντίδραση του Superman σε μια μοχθηρή έκφραση του εαυτού του και μεγάλο προσόν είναι πως οι ιστορίες του προσφέρουν πολύ… κωμικό υλικό παράλληλα, οπότε να άλλαζε το μελαγχολικό στιλ του Man Of Steel (στιλ – steel).

Cyborg Superman

Ακόμα ένας villain που μπορείς να τον πεις σχεδόν… anti-Superman και μια βαθειά μελαγχολική βουτιά σε ένα μαύρο στόρι.

Ο Hank Henshaw κατηγορεί το Superman για μια ηλιακή έκρηξη που καταστρέφει το διαστημικό σκάφος του, σκοτώνοντας τους συνεργάτες και τη γυναίκα του. Ο ίδιος αφού τη γλυτώνει παρατρίχα, σώζει το σώμα του και γίνεται cyborg, ενώ επιστρέφοντας στη γη έχει ένα μοναδικό σκοπό. Να σκοτώσει το Superman.

Το θέμα με αυτό το story είναι πως και πάλι θα εξετάζει την αρνητική επίδραση του Superman στη γη, μια ιστορία που είδαμε στο Dawn Of Justice. Είναι ένας χαρακτήρας που επίσης έχει παίξει στο Supergirl με ένα twist plot που πολλοί αγάπησαν.

Brainiac

Ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός του Superman και μάλλον ο πιο ιδανικός για το sequel του Man Of Steel, αφού και η Justice League θα πάρει το δρόμο του… Darkseid.

O Brainiac είναι στην ουσία ένας υπολογιστής που περπατάει και μιλάει, είναι μια πνευματική αλλά και σωματική απειλή για το Superman, ενώ από τη φύση του χαρακτήρα είναι ενδιαφέρον να υπάρξει ένας villain με τη διαρκή πείνα που έχει ο συγκεκριμένος για γνώση. Και συνεπώς, εξέλιξη.

Είχε κάνει την εμφάνιση του παλιότερα, εν μέρει όμως στο Smallville ενώ ο ίδιος ο Snyder φαίνεται να του τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μην είναι ο σκηνοθέτης, που δεν τον ξέρουμε ακόμα επίσημα.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *