Ίσως ακόμα να μην ξέρουμε ποιοι είναι πραγματικά οι γονείς της Rey

Ίσως ακόμα να μην ξέρουμε ποιοι είναι πραγματικά οι γονείς της Rey

Ένα από τα μεγαλύτερα mystery box που άφησε το Star Wars: The Force Awakens, για το οποίο περιμέναμε επίλυση στο The Last Jedi, ήταν η καταγωγή της Rey. Απάντηση πήραμε αλλά ίσως τα πράγματα αλλάξουν στο μέλλον. Ίσως ακόμα να μην ξέρουμε ποιοι είναι πραγματικά οι γονείς της Rey.

Σε νέα συνέντευξη του Rian Johnson με το The Huffington Post, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η καταγωγή της Rey θα μπορούσε να αλλάξει στο Episode 9.

Spoilers!

Από την ταινία The Last Jedi μάθαμε πως οι γονείς της Rey ήταν απλοί άνθρωποι, άγνωστοι στο κοινό, που την πούλησαν για χρήματα ώστε να έχουν να πιουν. Ο Johnson είπε τώρα ότι τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα κι αν προηγουμένως έχει δηλώσει ότι ο Kylo δεν της έλεγε ψέματα όταν της φανέρωσε ποιοι ήταν οι γονείς της.

«Τα πάντα είναι ακόμα ανοιχτά, και δεν γράφω εγώ την επόμενη ταινία. Οι [J.J. Abrams και Chris Terrio] το κάνουν. Με όλες αυτές τις ταινίες, και την ομιλία του Obi-Wan για την συγκεκριμένη οπτική γωνία ακόμα να ισχύει, νομίζω ότι πάντα πρέπει να σκεφτείς το περιβάλλον στο οποίο δίνεται κάθεται πληροφορία. Αλλά για μένα, δραματικά, γι’ αυτό η συγκεκριμένη αποκάλυψη εκείνη την στιγμή έβγαζε νόημα».

Η παραπάνω δήλωση ίσως είναι το λάδι στην φωτιά που χρειαζόταν διάφορες θεωρίες των fans που υποστήριζαν ότι ο Kylo της έλεγε ψέματα. Από την άλλη, φανερώνει πόσο άγνωστο είναι το μέλλον του Star Wars ακόμα και στους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Το Star Wars: The Last Jedi παρά την πτώση του στο box office κατάφερε να ξεπεράσει το $1 δις μέχρι στιγμής και να γίνει η #1 ταινία των ΗΠΑ για το 2017.

Πηγή: ign.gr

Related post

2 Comments

  • Αν δεν υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στους συντελεστές, δεν βγαίνει σωστή τριλογία…Στα prequels,άσχετο και αν δεν βγήκε όπως έπρεπε, και στα original υπήρχε μια κεντρική ιδέα, την οποία είχε ο Λούκας…

    • Λες και ανταγωνίζονται οι ίδιοι οι σεναριογράφοι…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *