Δημοσιεύτηκε η πλοκή για το σίκουελ του Zombieland

Δημοσιεύτηκε η πλοκή για το σίκουελ του Zombieland

Όπως είχαμε γράψει αμέτρητες φορές σε αυτό το site, η θρυλική ομάδα από το πρώτο Zombieland του 2009, Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg και Abigail Breslin επιστρέφει για την συνέχεια, που θα σημάνει τα 10 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία.

Με ανακοίνωσή της η Columbia Pictures το έκανε και επίσημο χτες και δημοσίευσε μια πρώτη γεύση από την πλοκή που θα έχει πολλά νέα ζόμπι αλλά ανθρώπους που επίσης θα έχουν επιβιώσει:

In Zombieland 2, through comic mayhem that stretches from the White House and through the heartland, the Zombie slayers must face off against many new kinds of zombies that have evolved since the first movie, as well as some new human survivors. But most of all, they have to face the growing pains of their own snarky, makeshift family.

Στην σκηνοθεσία θα είναι επίσης ο Ruben Fleischer από την πρώτη ταινία, όπως και οι σεναριογράφοι Paul Wernick και Rhett Reese (αυτοί του Deadpool).

Η πρώτη ταινία είχε κάνει συνολικά κοντά στα 200 εκ. εισπράξεις, με το κυριότερο μέρος να έρχεται από τις προβολές ανά τον κόσμο, αφού στις ΗΠΑ άργησε να γίνει cult hit, με budget κάτω από 20 εκ.

Σίγουρα, η δεύτερη ταινία θα έχει παραπάνω χρήματα, αφού ο κόσμος την περιμένει πια, ενώ έχει την Stone να έχει κερδίσει Oscar και να μην είναι μόνο ο Harrelson ο γνωστός της υπόθεσης.

Η ταινία αναμένεται τον Οκτώβριο του 2019.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *