Παραλίγο να βλέπαμε… zombies αντί για Civil War στο Captain America

Παραλίγο να βλέπαμε… zombies αντί για Civil War στο Captain America

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως είναι γνωστό μέσω φημών και παραφιλολογίας, η απόφαση της Marvel να πάει την ιστορία του Captain America στο Civil War ήρθε μετά την απόφαση των Warner/DC για να φέρουν τον Batman κόντρα στον Superman.

Ωστόσο όπως ήρθε στην επιφάνεια από τις promo συνεντεύξεις των αδερφών Russo για την προώθηση του DVD/Blu Ray του Civil War, ένα από τα σχέδια για την τρίτη ταινία του Captain America ήταν ο Steve Rogers να έρθει εναντίον Zombies!

Ναι όπως το διαβάζετε. Εντάξει, δεν είναι τα κλασικά ζόμπι που ξέρουμε (και που η Marvel είχε κατοχυρώσει το zombies ως trademark), αλλά θα ήταν το story arc με την madbomb.

«Δεν ήταν δεδομένο ότι θα κάναμε τον Εμφύλιο Πόλεμο όταν συζητούσαμε για την επόμενη ταινία μετά τον Winter Soldier. Οπότε, υπήρξε μια περίοδος όπου εξερευνούσαμε τις πιθανότητες για ιστορίες του Captain America στις οποίες δεν συμπεριλαμβανόταν ο Εμφύλιος Πόλεμος», εξήγησε ο Joe Russo. «Περάσαμε μερικές εβδομάδες εξερευνώντας, παρόλο που ο Εμφύλιος Πόλεμος ήρθε αρκετά νωρίς και μόλις αυτό συνέβη, μας συνεπήρε και αρχίσαμε να εργαζόμαστε σκληρά πάνω σ’ αυτό».

Στην επόμενη δήλωση, ο Joe Russo αναφέρθηκε στην ιστορία του Captain America με την Madbomb, μια συσκευή – βόμβα που είχε κατασκευαστεί από έναν επιστήμονα και η οποία επηρέαζε τα ανθρώπινα μυαλά, μετατρέποντάς τους σε άβουλα, λυσσασμένα όντα έτοιμα να ορμήσουν το ένα στο άλλο…

«Υπήρξε μια περίοδος όπου συζητάγαμε για μια τρίτη πράξη η οποία αφορούσε την Madbomb από τις comic ιστορίες του Captain America!» αποκάλυψε ο Anthony Russo. «Δεν είχε καμία σχέση με τον Εμφύλιο Πόλεμο, και αν δεν μπορούσαμε να έχουμε τον Downey – στις πολύ, πολύ πρώιμες συζητήσεις προτού τον “κλείσουμε” – κάποιος είχε την ιδέα για την ιστορία με την Madbomb, η οποία έκανε τους ανθρώπους τρελούς. Σχεδόν τους μετέτρεπε σε zombie – όχι κυριολεκτικά βέβαια…»

Η ιστορία με την Madbomb θα συμπεριελάμβανε τον Zemo ως τον μεγάλο εγκέφαλο πίσω από αυτήν, όπως συνέβη και με την ταινία Captain America: Civil War.

«Η ιδέα με την Madbomb θα μας έδειχνε τον Captain να μάχεται με πολίτες καθώς και πώς θα διαχειριζόταν αυτήν την κατάσταση», συνέχισε ο Joe Russo. «Προσπαθούσαμε να τον φέρουμε σε αυτές τις ενδιαφέρουσες ηθικές καταστάσεις εξαιτίας της φύσης του. Αυτό θα έφτιαχνε μια ενδιαφέρουσα ιστορία γιατί αν οι πολίτες είναι οι ανταγωνιστές, τότε πως μπορείς να τους σταματήσεις χωρίς να τους σκοτώσεις;»

Η ιστορία ακούγεται πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα και πραγματικά θα ήταν υπέροχο να βλέπαμε τις πράξεις του Captain America και τις προκλήσεις που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει απέναντι σε μια τέτοια τρομακτική απειλή!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *