Παραιτήθηκε από τη Naughty Dog ο σκηνοθέτης και developer των Last of us & Uncharted

Παραιτήθηκε από τη Naughty Dog ο σκηνοθέτης και developer των Last of us & Uncharted

Η Naughty Dog έχασε από τις τάξεις της τον Bruce Straley, designer και σκηνοθέτη των Uncharted 2, The Last of Us και Uncharted 4, ο οποίος και παραιτήθηκε. Ήταν ο κατά σειρά 15ος υπάλληλος που μπήκε στην εταιρεία, το 1999.

Ο ίδιος δήλωσε στο site της Naughty Dog ότι εξ αρχής είχε γύρω του “ταλαντούχους και παθιασμένους με την δουλειά τους ανθρώπους της gaming βιομηχανιας”. Ο Straley δούλεψε αρχικά για την σειρά Jak and Daxter. Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήρθε με το πρώτο Uncharted στο οποίο ήταν βοηθός σκηνοθέτη όσον αφορά το art του παιχνιδιού. Στο Uncharted 2 ήταν director μαζί με την Amy Hennig, ενώ ακολούθησαν τα The Last of Us και Uncharted 4.

Ο Straley έδωσε ευχαριστίες στους συνιδρυτές της εταιρείας Andy Gavin και Jason Rubin που του έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθεί με το game design, αλλά και στους πρώην συναδέλφους του Amy Hennig και Christophe Balestra. Θεωρεί ότι η εργασία του εκεί του έδωσε τα περισσότερα στο θέμα της αναγνώρισης. Όσο για το τι ετοιμάζει στη συνέχεια, θα μας ενημερώσει σύντομα.

Να θυμίσουμε πως ο Bruce Straley δεν θα είχε ανάμιξη για το άκρως αναμενόμενο sequel του Last of Us. Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση της Sony στο Kotaku, είχε αποφασίσει να κάνει μια μακρά περίοδο διακοπών, μετά την ολοκλήρωση δύο καταξιωμένων τίτλων τα τελευταία χρόνια και ότι ανυπομονούσε για το επόμενο project του studio.

Guess not now…

Πηγή: gameworld. gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *