Πέντε posters έργα τέχνης για το It του Stephen King

Πέντε posters έργα τέχνης για το It του Stephen King

Μέχρι στιγμής τα πάντα γύρω από Το Αυτό του Andres Muschietti, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Stephen King, δείχνουν ανατριχιαστικά υπέροχα. Από το πρώτο τρέιλερ για το It μέχρι και τις πρώτες εντυπώσεις των κριτικών για την ταινία, η Warner φαίνεται πως έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους οπαδούς του βιβλίου, ενώ ήδη κάποιοι μιλούν για ένα αρκετά μεγάλο εισπρακτικό άνοιγμα της ταινίας.

Στην χώρα μας μπορεί η ταινία να ανοίγει στις 28 Σεπτέμβρη, αλλά στην Αμερική ο κλόουν Pennywise ξεκινά να τρομάζει τους πάντες από την επόμενη βδομάδα.

Για να το γιορτάσει η Gallery 1988 στο Λος Αντζελες, ζήτησε από διάφορους καλλιτέχνες να σχεδιάσουν διάφορα έργα τέχνης βασισμένες στο «Αυτό» για να τις εκθέσει λίγο πριν κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους. Η έκθεση είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την τύχη να κερδίσουν ένα από τα έργα, μετά από κλήρωση. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Σεπτέμβρη και για όλους εμάς που δεν προλαβαίνουμε να πεταχτούμε μέχρι το Λος Αντζελες, μπορούμε να απολαύσουμε όλα τα έργα των καλλιτεχνών παρακάτω.

Η ταινία με ελληνικό τίτλο «Το Αυτό» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου.

για το It για το It για το It για το It για το It

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *