Πάλι χωρίς σκηνοθέτη ο Gambit | Πιο νωρίς ο Deadpool | Το 2019 οι New Mutants

Πάλι χωρίς σκηνοθέτη ο Gambit | Πιο νωρίς ο Deadpool | Το 2019 οι New Mutants

Το γιοφύρι της Άρτας. H ταινία Gambit χάνει και πάλι τον σκηνοθέτη της, καθώς ο Gore Verbinski αποχώρησε από το φιλμ λόγω θεμάτων προγραμματισμού.

Το Deadline αναφέρει ότι η αποχώρηση του Verbinski από το spinoff των X-Men έγινε υπό φιλικές συνθήκες και ότι ο Channing Tatum εξακολουθεί να έχει τον ρόλο του Gambit. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν η αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας της ταινίας έγινε εξαιτίας αυτής της αποχώρησης ή αν ο Verbinski έφυγε εξαιτίας της αλλαγής ημερομηνίας.

O Verbinski είναι ο τρίτος σκηνοθέτης που αποχωρεί από το project, μετά τους Ruppert Wyatt το 2015 και Doug Liman το 2016. Ο σκηνοθέτης είχε δεχθεί τη θέση μόλις πριν τρεις μήνες.

Το Gambit θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου 2019 αντί για τις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Όσο για τον Deadpool 2, θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Μαΐου και όχι την 1 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι θα βγει μαζί με το Slenderman της Sony Pictures και μια βδομάδα πριν το Solo: A Star Wars Story.

Πρόσφατα προβλήματα στην ταινία ήταν οι κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης του ηθοποιού T.J. Miller, που έχει τον ρόλο του Weasel. Η παραγωγός της ταινίας έκανε δηλώσεις πάνω στο θέμα.

Εν τω μεταξύ, το New Mutants είναι το «θύμα» της συγχώνευσης Fox Disney αφού ήταν να κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου, μετά τις αλλαγές, θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Πηγή: ign.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *