Ο Tarantino αποκαλύπτει ιδέες για τις νέες του ταινίες

Ο Tarantino αποκαλύπτει ιδέες για τις νέες του ταινίες

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως παραδέχτηκε και πρόσφατα (πάλι), ο Quentin Tarantino έχει σκοπό να φτάσει τις 10 ταινίες και τέλος. Ήδη έφτασε τις 8 με το The Hateful Eight που εμείς σαν School Of Rock, το βαρεθήκαμε λίγο.

Τι θα κάνει μετά; Όπως τονίζει θέλει να γίνει συγγραφέας ή σκηνοθέτης θεάτρου. Αλλά δεν μας νοιάζει για την ώρα αυτό. Το θέμα είναι με τι θα καταπιαστούν οι επόμενες ταινίες του.

Πως θα σας φαινόταν μια γκανγκστερική και ένα νουάρ φιλμ; Αυτά τουλάχιστον ανέφερε σε μια από τις συνεντεύξεις του σαν ιδέες και επιθυμίες που έχει. Φυσικά αν θα το κάνει, θα ξέρουμε σε μια τριετία λογικά.

«Πιστεύω πως έκανα όλα όσα καιγόμουν να κάνω. Λίγα πράγματα έμειναν, όπως μια ταινία με γκάνγκστερς στη δεκαετία του ’30, σαν τον Ντίλιντζερ ή τους Μπόνι και Κλάιντ. Θα μου άρεσε. Επίσης θα μου άρεσε ένα θέμα για μια ταινία που γυρίζεται στο Hollywood. Σε μια διαφορετική εποχή».

Τέτοιες ταινίες και με τους διαλόγους που γράφει; Μέσα! Επίσης θα μπορούσε να είναι ένας συνδυασμός αυτών των ταινιών. Αλλά τι λέμε, τώρα. Πάμε εμείς οι τιποτένιοι -που δεν μας άρεσε το The Hateful…- να δώσουμε και ιδέες;

Γιατί κακά τα ψέματα, οι γνώμες καλές είναι να υπάρχουν. Αλλά ο Quentin είναι μορφάρα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *