Ο Stephen King πανηγυρίζει για τα zombie kills της Jadis και σχολιάζει το επεισόδιο

Ο Stephen King πανηγυρίζει για τα zombie kills της Jadis και σχολιάζει το επεισόδιο

Αν μας έμεινε κάτι λίγο περισσότερο από το 10ο επεισόδιο του The Walking Dead (κάτι σαν review ΕΔΩ), είναι το εκπληκτικό zombie kill της χρονιάς, από την Jadis της αρχισκουπιδιάρας, που έλιωσε όλους του συντρόφους της, εκεί που πετάνε τα σκουπίδια για να γίνουν πολτός, φτιάχνοντας έτσι ωραιότατο κιμά για μακαρόνια.

Κιμά για μακαρόνια είπα; Άκυρο. Πώς λέγεται το μπέργκερ που φτιάχνεται με απομεινάρια κρέατος και όχι κανονικό μπιφτέκι; Αυτό! Και μάλιστα, πρέπει να άνοιξε την όρεξη στον Stephen King, τον διάσημο συγγραφέα, αφού από τους 6 και κάτι εκατομμύρια θεατές που έχουν απομείνει μόνο, είναι κι αυτός μέσα.

Όπως αρχικά σχολίασε στο twitter:

Κάποι φίλοι του The Walking Dead αντέδρασαν για το σχόλιο του για το ρεύμα και πως θα μπορούσε να το έχει η Jadis, με φωτοβολταϊκά πάνελ. Έτσι ο King συνέχισε τον σχολιασμό του λέγοντας πως στην αρχική σκηνή με τον τάφο του Carl, ακούγεται ελαφρό αεράκι, αλλά τίποτα δεν κουνιέται και αναρωτιέται γιατί μετά από 8 χρόνια του show, τα zombie δεν έχουν αποσυντεθεί ακόμα.

Ε, μα Stephen. Στο timeline του The Walking Dead, δεν έχουν περάσει 8 χρόνια, αλλά μόλις 2 (περίπου). Γι’ αυτό δεν έχει γεννήσει ακόμα η Maggie και για αυτό μάλλον σκότωσαν και τον Carl που από είχε μεγαλώσει υπερβολικά. Καθώς έτσι, μας δείχνουν ότι δεν θέλουν να κάνουν time jump.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *