Ο Stallone πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά

Ο Stallone πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] αγαπητός Sylvester Stallone δείχνει να περνάει δεύτερη νιότη, καθώς την τελευταία 5ετία έχει επανέρθει δυναμικά στο προσκήνιο με τα διασκεδαστικά Expendables, το συγκινητικό Creed που λίγο έλειψε να του χαρίσει Oscar Β’ Ανδρικού, ενώ τώρα θα κάνει και ντεμπούτο στην TV που έχει γίνει πλέον αγορά, ίση με του Hollywood.

Θα παίξει στο Omerta, την τηλεοπτική προσαρμογή του τελευταίου βιβλίου της “μαφιόζικης” τριλογίας του τεράστιου Mario Puzo, που ξεκίνησε με το περίφημο The Godfather! Σκηνοθέτης θα είναι ο Antoine Fuqua που πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως έκλεισε πολυετές τηλεοπτικό deal με την Weinstein Company.

Ο Stallone θα κάνει ποδαρικό λοιπόν στην τηλεόραση στην προσαρμογή του βιβλίου του Puzo που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του μυθικού συγγραφέα το 2000, με τις φήμες να λένε πως θα παίξει το μεγάλο αφεντικό της Μαφίας. Μέχρι σήμερα η επαφή του Stallone με τη μικρή οθόνη είχε περιοριστεί στην παρουσίαση του reality The Contender με αντικείμενο φυσικά το μποξ.

Το πιλοτικό επεισόδιο αναμένεται ακόμα και μέσα στον Ιούνιο και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ωστόσο ακόμα δεν έχει συμβόλαιο η παραγωγή με κάποιο κανάλι. Που σημαίνει θα πάρει λίγο καιρό για να τρέξει το project.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *