Ο Roland Emmerich εξόργισε τους οπαδούς της Marvel

Ο Roland Emmerich εξόργισε τους οπαδούς της Marvel

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ίναι πολλοί άνθρωποι που δεν γουστάρουν τις super hero movies. Είναι πολλοί επίσης άνθρωποι στο χώρο του κινηματογράφου που δεν θέλουν να ακούνε γι αυτές και τις κακοχαρακτηρίζουν.

Π.χ. Αν είσαι ο Steven Spielberg που έχει προσφέρει οργασμούς στους dino geeks με το Jurassic Park ή έχει κάνει το Schidler’s List (χωρίς περαιτέρω σχολιασμό), έχεις ένα point να ψιλοκράζεις (για τους λόγους σου). Αν και πρόσφατα, ο Spielberg είπε ότι απόλαυσε το Guardians Of The Galaxy.

Τώρα, ήρθε και ο Roland Emmerich στην εξίσωση. Ο σκηνοθέτης του Ιndependence Day που σε λίγο καιρό θα δούμε από τα χεράκια του το sequel (και ανυπομονούμε) ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς το τρίτο μέρος.

Και μπορείς να πεις πως και αυτός ξεσήκωσε τους κινηματογράφους το 1996 και την εξωγήινη εισβολή του, αλλά Spielberg, δεν τον λες. Και εξού, οι αντιδράσεις από αυτά που είπε:

«Στις ταινίες μου, ο ήρωας πάντα είναι ένας συνηθισμένος τύπος. Ένας άντι-ήρωας. Στις ταινίες τις Marvel, δείχνουν ανθρώπους με αστείες στολές να τρέχουν τριγύρω. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι με μπέρτες. Βρίσκω ηλίθιο πως κάποιος φοράει μια στολή και πετάει. Δεν το καταλαβαίνω και ίσως μάλλον επειδή μεγάλωσα στη Γερμανία».

Ιδού το σχόλιο που κέρδισε το internet:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *