Ο Robert Kirkman μιλάει για το τέλος του The Walking Dead

Ο Robert Kirkman μιλάει για το τέλος του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Θ[/dropcap]υμώσαμε, βρίσαμε, γράψαμε και ξαναγράψαμε. Το τέλος της 6ης σεζόν του The Walking Dead δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες μας και νιώσαμε προδωμένοι από τους δημιουργούς αλλά και τους ηθοποιούς που μας προετοίμαζαν για κάτι… πιο δυνατό.

Ωστόσο ο δημιουργός του comicbook και παραγωγός του The Walking Dead, Robert Kirkman, είχε μια ανοικτήε πιστολή για όλους μας, έναν μήνα μετά για να μας πει… αυτά που έπρεπε να πει για να μην μας χάσει. Υπομονή…

Λοιπόν, το φινάλε της 6ης σεζόν προκάλεσε παθιασμένες αντιδράσεις. Θετικές και αρνητικές. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.
Δεν θέλαμε να παίξουμε με το κοινό μας, ούτε να το τρελάνουμε. Και φυσικά, ούτε να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ κανέναν να επιστρέψει για την 7η σεζόν. Θέλαμε να σας κάνουμε να αντιδράσετε και αυτό κάνατε.
Τα σχόλια, η ενόχληση, οι πιθανότητες, οι θεωρίες. Όλα αυτά για μένα έχουν πλάκα. Είναι κάτι για να ασχοληθούν οι οπαδοί κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ποιον σκότωσε ο Negan;
Τον Spencer; Τον Morgan; Την Carol; Τον Jesus;
Φυσικά και κανείς τους δεν ήταν εκεί. Δεν θα σας δώσω περαιτέρω στοιχεία.
Ξέρω πως ο κόσμος νευρίασε με αυτό το τέλος, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας. Θέλαμε μετά από 6 σεζόν να σας δώσουμε κάτι να θυμώσατε για καιρό.
Σκεφτείτε το έτσι. Κάποιος από τους χαρακτήρες που αγαπάτε είναι νεκρός! Σας δίνουμε μερικούς έξτρα μήνες να ελπίζεται πως δεν είναι ο #1 αγαπημένος σας. Έτσι το σκεφτήκαμε.
Για αρκετούς από εσάς, αυτός ήταν λόγος για να θυμώσετε και λυπάμαι γι αυτό.
Σας υπόσχομαι πως η πρεμιέρα του 7ου κύκλου θα είναι καταπληκτική. Και θα πρέπει να το δείτε σαν μια συνέχεια. Σαν δυο επεισόδια σπασμένα στη μέση όπως έκανε το Star Trek σε κάθε τέλος σεζόν.
Απλά θυμηθείτε ότι κάθε στιγμή εκείνου του επεισοδίου μετράει για το τι θα δείτε μετά. Ο Negan θα κάνει πολλά ακόμα. Να είστε φοβισμένοι και ενθουσιασμένοι ταυτόχρονα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *