Ο Rick θα φάει πακέτο στη 7η season

Ο Rick θα φάει πακέτο στη 7η season

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]να από τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι πια, για την εξέλιξη του cliffhanger που μας άφησε οργισμένους από την 6η season είναι πως ο Rick δεν ήταν αυτός που δέχτηκε το χτύπημα του Negan. Είναι αυτός όμως που θα φάει το ανάθεμα.

Και δεν είναι πια μόνο η φράση του ίδιου του Negan πως: «Όποιος φωνάξει ή κινηθεί βγάλτε το μάτι του αγοριού και δώστε το στον πατέρα του», αλλά ο ίδιος ο Robert Kirkman, δημιουργός του comicbook και παραγωγός της σειράς αναλύει το πως θα εξελιχθεί η season για τον Rick. Καλές αντοχές μπάτσε…

Σε ερωτήσεις που του τέθηκαν μέσω του Reddit απάντησε:

«Βλέπει τον Negan να του παίρνει ότι με κόπο έχτισε. Τη δύναμη, την κυριαρχία, τη γαλήνη. Και μέσα σε αυτά, βλέπει και κάποιον σύντροφο του να σκοτώνεται βίαια (από τον Negan). Αισθάνεται υπεύθυνος καθώς η τυφλή του αλαζονεία έστειλες τους κατοίκους της Alexandria σε επίθεση προς τους Saviors».

Ο Kirkman επίσης τόνισε, πως μπορεί να μην δέχεται ο Rick την ροπαλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ασφαλής γενικά στη season και πως το τέλος που μισήσαμε ήταν δουλεμένο καιρό και ήξεραν όλοι στην παραγωγή πως ο κόσμος θα αντιδράσει έντονα. Είχαν σκεφτεί να μην έχει cliffhanger αλλά πήραν το ρίσκο. Όπως παραδέχεται δεν περιμέναν τόσο αρνητικό feedback.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *