Ο Richie Blackmore πλήγωσε στον Joe Satriani για το τέλειο παίξιμό του

Ο Richie Blackmore πλήγωσε στον Joe Satriani για το τέλειο παίξιμό του

Να κι ένας τίτλος που δεν περιμέναμε ποτέ να γράψουμε. Κι αυτό γιατί το πρώτο συνθετικό του τίτλου, ο Richie Blackmore, ένας μύθος για την rock σκηνή αλλά και συγκεκριμένα για την κιθάρα, δεν πιστεύεις ότι θα μπει σε μια άγονη (κι άδικη) αντιπαράθεση με τον φιλήσυχο, βασιλιά του shredding, Joe Satriani.

Ο πρώην ηγέτης των Deep Purple και Rainbow λοιπόν, πριν καμιά βδομάδα, είχε δηλώσει με το γνωστό του απαξιωτικό ύφος πως ο Satriani, ο μόνος λόγος που είναι αλάνθαστος παίκτης, είναι γιατί (κατά την δική του οπτική γωνία) δεν πειραματίζεται αρκετά δεν την ψάχνει την μουσική και τις κλίμακές της και έχει βολευτεί σε κάποιες που έμαθε και παίζει εδώ και χρόνια και έτσι, είναι αδύνατο να κάνει λάθος. Η ερώτηση είχε να κάνει με το πώς κρίνει τους κιθαρίστες που έστω και λίγο πέρασαν από τους Purple.

Ο καημενούλης ο Joe, που ήταν μόλις για λίγες συναυλίες το ’93 και το ΄94 και ποτέ δεν τον έχεις ακούσει να μιλήσει άσχημα για κάποιον ή να μιλήσει για κάτι διαφορετικό πέρα από την μουσική, αμύνθηκε χαρακτηρίζοντας: «ατυχείς» τις δηλώσεις και τόνισε πως τον πληγώνει αυτή η συμπεριφορά.

«Κοίτα, είναι στενάχωρο όταν κάποιος που θαυμάζεις έχει να πει κάτι αρνητικό για σένα. Αυτό πάντα θα με πληγώνει και δεν θα κρύψω τα συναισθήματά μου. Πάντα δέχομαι κριτική απ’ όλους και το μόνο που καταλαβαίνω γύρω από αυτή τη συμπεριφορά, είναι πως νιώθουν ότι κάτι τους ξεπερνάει και θέλουν να αντεπιτεθούν. Εγώ δεν είμαι έτσι. Κοιτάω μόνο τα θετικά του κάθε μουσικού και εστιάζω εκεί».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *