Ο Newsted γούσταρε το single των Metallica και έβαλε φωτιά με δηλώσεις του

Ο Newsted γούσταρε το single των Metallica και έβαλε φωτιά με δηλώσεις του

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] μπασίστας που έλαχε να αντικαταστήσει το κενό του Cliff Barton στους Metallica και να ζήσει την εμπορικότερη εποχή τους, ο Jason Newsted, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με το Lars Ulrich τις τελευταίες εβδομάδες, όταν η μπάντα ετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Επίσης έβαλε φωτιές, καθώς υπαινίχθηκε ένα πιθανό reunion. Πιθανώς αν αυτό ισχύει, θα είναι μερικά show αφού ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του υποστήριξε πως είχε τελειώσει με το metal και τις μεγάλες συναυλίες. Φυσικά με όλα αυτά, έχει ενδιαφέρον μια αντίδραση του Robert Trujillo.

«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Lars ότι έρχεται την Πέμπτη. Μιλάμε κάθε δεκαπέντε μέρες. Καθώς βγαίνει ο νέος δίσκος, πολλά συμβαίνουν στα θεμέλια, ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, οπότε είμαστε όλοι σε επαφή. Και τώρα πλέον, μιλάμε πραγματικά (από τηλεφώνου), που είναι πολύ ωραίο, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σύντομα. Αλλά έχουν πολλά να κάνουν εδώ με αυτόν τον νέο δίσκο. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτούς, φίλε! Νιώθω περήφανος!».

Ο Newsted ήταν με το συγκρότημα στην πλειονότητα των εμπορικών του επιτυχιών και έχει στο ενεργητικό του πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων με τους Metallica. Εν τω μεταξύ, ο 53χρονος μουσικός έκανε γνωστή τη δημιουργία του νέου σχήματος Would And Steal, με το οποίο θα κινηθεί σε ακουστικό ήχο.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *