Ο Matthew McConaughey θέλει να σώσει το True Detective

Ο Matthew McConaughey θέλει να σώσει το True Detective

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν υπήρχε μεγαλύτερο τηλεοπτικό roller coster τα τελευταία χρόνια από τις δυο σεζόν του True Detective. Μια σεζόν γεμάτη ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικους χαρακτήρες με τον Rust Cohle (McConaughey) να παρελαύνει πρώτος και καμαρωτός, χωρίς να πηγαίνει πίσω βέβαια και ο Marty Hart (Harrelson). Αν και είχε συζητήσιμο φινάλε.

Και μετά η δεύτερη σεζόν… Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας ΕΔΩ αλλά ακόμα έχουμε να πούμε πολλά για αυτό το φιάσκο. Τέσσερις μπάτσοι, 5-6 κακοί, μπλεγμένη υπόθεση, ένας ΣΤΑΝ (ποιος είναι ο Σταν;) και ο τελικός κακός που δεν μπορούσες να είχες μαντέψει καθόλου, καθώς είχε ελάχιστο screentime στο τρίτο από τα 8 επεισόδια και κίνητρα του κώλου.

Κάπως έτσι, αποφασίσθηκε να μην συνεχίσει η σειρά σε τρίτο κύκλο μετά και τις μεγάλες περικοπές που ετοιμάζει το HBO (όπως το Vinyl).

Σε μια νέα συνέντευξη του ο Matthew McConaughey τονίζει πως του λείπει ο χαρακτήρας, ο Rust Cohle και τιζάρει τους δημιουργούς για να το ξανασκεφτούν.

«Μου λείπει ο  Rust Cohle. Μου λείπει να τον βλέπω τις Κυριακές τα βράδια. Θα έπρεπε να ήταν στο σωστό πλαίσιο και με τον σωστό τρόπο (σημ. για το αν θα επέστρεφε). Αυτό που ένιωσα όταν διάβασα το πρώτο σενάριο, μέσα σε 20 λεπτά ήξερα ότι ήθελα να τον υποδυθώ. Ήμουν ένας χαρούμενο άνθρωπος όταν γυρίζαμε τη σειρά για έξι μήνες, γιατί ένιωθα ότι βρισκόμουν στο δικό μου νησί. Ευτυχώς η γυναικά μου με άντεξε».

[embedvideo id=”KqMQbjaKV5s” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *