Ο Marilyn Manson είχε πάντα τις πιο ωραίες γυναίκες

Ο Marilyn Manson είχε πάντα τις πιο ωραίες γυναίκες

Ας το παραδεχτούμε… Οι περισσότεροι που ονειρετυήκαμε ποτέ τον εαυτό μας σαν star και ακόμα περισσότερο, σαν rock star είναι οι γυναίκες. Γυναίκες, εντυπωσιακές, sexy και κυρίως, γυναίκες που να μας κυνηγούν επειδή είμαστε διάσημοι και… «τυπάδες». Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσεις το φαινόμενο του Marilyn Manson;

ωραίες γυναίκε

Σαν μουσικό του υποκλινόμαστε μια φορά και ας μην είμαστε απόλυτοι fan αυτού του shock/industrial/new age rock που παρουσιάζει. Αν και ο τελευταίος δίσκος ήταν το λιγότερο, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Αυτό που ζηλεύουμε όμως στον Manson, δεν είναι τα λεφτά ή το ταλέντο του. Είναι οι διάσημες γυναικάρες που τον περιτριγυρίζουν κατά καιρούς. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Σε ηλικία 29 ετών και για δυο χρόνια θα είναι παντρεμένος με την καυτή, Rose McGowan. Αργότερα χωρίσαν για διαφορές στο lifestyle τους.

 

ωραίες γυναίκε

10 Sep 1998, LOS ANGELES, California, United States --- Remarkable entrance by singer Marilyn Manson and dressy girfriend Rose Mc Gowan. --- Image by © TRAPPER FRANK/CORBIS SYGMA

Μετά, μας ρίχνει το μαχαίρι στην καρδιά με την Dita Von Teese που γνωρίστηκαν μετά από ένα videoclip που έπαιξε για εκείνον. Παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν μετά από έναν χρόνο για τους ίδιους σχεδόν λόγους όπως με την McGowan. (Περισσότερο Dita Von Teese ΕΔΩ).

ωραίες γυναίκε ωραίες γυναίκε

Ο Marilyn Manson δεν θα τα έβαφε μαύρα (μόνο τα νύχια του) και θα έβρισκε απάγκιο αμέσως στην αγκαλιά της 19χρονης τότε, Evan Rachel Wood που την είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll.

ωραίες γυναίκε ωραίες γυναίκε

Αυτή ήταν μια σχέση που κράτησε χρόνια, αφού χώρισαν μόλις το 2012 για να βρει νέο λιμάνι στην φωτογράφο Lindsay Usich.

ωραίες γυναίκε

Πάντως μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως η πιο true σχέση του που βασιζόταν στην αλήθεια και την αλληλοκατανόηση, χωρίς star-ίλικια. Ήταν αυτή με τον Juice στο Sons Of Anarchy.

ωραίες γυναίκε

ωραίες γυναίκε

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *