Ο Lesnar επέστρεψε νικητής από το UFC 200 και με ρεκόρ

Ο Lesnar επέστρεψε νικητής από το UFC 200 και με ρεκόρ

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]ταν ανακοινώθηκε η προσωρινή (;) επιστροφή του Brock Lesnar στο οκτάγωνο ρινγκ του UFC, όλοι ανυπομονούσαμε να τον δούμε και πάλι να κοπανάει κόσμο με το στιλ του. Όταν ανακοινώθηκε πως θα αγωνιστεί κόντρα στον Mark Hunt, όλοι έλεγαν πως θα είναι συναρπαστικός αγώνας καθώς ο Hunt χτυπούσε δυνατά.

Τελικά, το ματς έληξε στα «σημεία» και ήταν απλά… ΟΚ. Τα σημεία ήταν υπέρ του Lesnar (29-28) που στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, ήταν πάνω από τον Hunt και… έκανε παιχνίδι. Μπορεί να μην έδειχνε σαν το τέρας που ήταν πριν αποσυρθεί από το UFC, αλλά και πάλι ήταν εντυπωσιακός.

Αρχικά ο αγώνας ξεκίνησε σαν «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό τον Γιάννη». Λίγο μετά ο Lesnar ξεκίνησε να αρπάζει τον Hunt όλο και πιο συχνά και να τον πετάει στο καναβάτσο. Για λίγο, φαινόταν πραγματικά ότι ο Hunt δεν μπορούσε να τον απομακρύνει από κοντά του. Ωστόσο στο δεύτερο γύρο, Ο Lesnar έριξε τους ρυθμούς του. Ο αντίπαλος πήρες θάρρος και προσπάθησε να περάσει χτυπήματα. Δεν τα κατάφερε καλά. Ο τρίτος γύρος ήταν λίγο από τα ίδια, συν κάποιες έξτρα μπουνιές του Lesnar.

Πολλοί βλέπουν μέλλον σε αυτή την απόφαση του Lesnar να γυρίσει έστω για ένα ματς στο UFC. Σαν να ήθελε να τεστάρει τις δυνάμεις του. Σαν event επιστροφής, δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει πολύ κόσμο, ωστόσο όπως λένε οι αναλυτές, μπορεί αν θέλει να το κάνει και full time με πολύ περισσότερη δουλειά.

Ο Lesnar στο τέλος, έδωσε και το δικό του μήνυμα για την ρατσιστική βία που είναι σε έξαρση αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ.

“From one white boy to all nationalities, we gotta stand together.”

Για την ιστορία, ο Lesnar έσπασε το ρεκόρ αμοιβής του Conor McGregor που κρατούσε από το UFC196 με 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο αγρότης-παλαιστής από τη Νότια Ντακότα, έβαλε σε μια βραδιά 2,5 εκατομμύρια στο τσεπάκι του.


Επόμενο event που θα δούμε τον Lesnar; Μα στο Summerslam απέναντι στον Randy Orton.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *