Ο Lemmy μας βαρέθηκε και πήγε να τα πιει με τον Phil Taylor

SCHMID_Motšrhead_1981

Ο Lemmy μας βαρέθηκε και πήγε να τα πιει με τον Phil Taylor

Χτες σε μελετούσα για το ντοκιμαντέρ Lemmy που το έχω λιώσει 10 φορές. Βασικά δεν υπήρχε μέρα που να μιλήσω για μουσική χωρίς να αναφερθώ σε σένα. Όχι στους Motorhead μόνο. Γιατί εσύ ήσουν οι Motorhead, εσύ ήσουν το γαμημένο heavy metal. Ταλαιπωρήθηκες πολύ τελευταία και το χειρότερο χτύπημα ήταν όταν ανακοίνωσες στη σκηνή ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις. Ότι δεν μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις τη μουσική που γουστάρεις. Πριν καιρό σου είχαν πει ότι δεν μπορούσες να πίνεις.

Το ξέρουμε πόνεσες όταν στις 11 Νοεμβρίου έφυγε ο φίλος σου ο Phil. Όπως πάντα, ήσουν ειλικρινής και χωρίς πόζα στις συνεντεύξεις σου και είχες εκφράσει ανοικτά το γιατί φεύγουν άνθρωποι σαν τον Phil και σαν εσένα τώρα και μένουν τα καθίκια, που κάνουν τη ζωή εμάς, των απλών περιπατητών αυτής της γη, πιο μίζερη ακόμα.

Όταν έπαιζε ένας δίσκος Motorhead και ο πιο απλός τυπάς, μεταμορφωνόταν σε μάγκα. Είχε μαγεία αυτή η μουσική. Ίσως «κακή» για τους νοικοκυραίους. Όπως ήταν και ο τίτλος του τελευταίου σας άλμπουμ. Και μόνο που γράφω τελευταίο, κάτι με πιάνει. Δεν είναι ακριβώς στεναχώρια. Γιατί ξέρω, ξέρουμε όλοι ότι όπου και να πας εσύ θα περάσεις καλά.

Αν υπάρχει κόλαση και παράδεισος, εσύ θα έχεις το private ασανσέρ σου. Να ξεκουράζεσαι καλά πάνω και να κατεβαίνεις στο υπόγειο να τα πίνεις και να διασκεδάζεις. Θα βρεις πολλούς ακόμα φίλους σου εκεί. Διάσημους και μη. Μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό. 

Γιατί ήσουν και θα είσαι ο Lemmy

Motörhead Font


Ο Lemmy Kilmister, ιδρυτικό μέλος και frontman των Motörhead απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών.

Το νέο για τον θάνατό του αναφέρθηκε αρχικά από τον παρουσιαστή Eddie Trunk, ο οποίος ήταν φίλος του Lemmy. Αιτία του θανάτου φέρεται να είναι μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, με την οποία έδωσε μία σύντομη μάχη, καθώς έμαθε γι’ αυτήν μόλις προ δύο ημερών.

Παράλληλα, οι Motörhead επιβεβαίωσαν την είδηση μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook, αναφέροντας τα εξής:

There is no easy way to say this…our mighty, noble friend Lemmy passed away today after a short battle with an extremely…

Δημοσιεύτηκε από Official Motörhead στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε το σχέδιο για τον Lemmy και άλλους rockstars ως ήρωες της DC comics δια χειρός Κώστα Φραγκιαδάκη. Θα το βρείτε στο βιβλίο του School of Rock.

Rockstars as dc comic heroespop

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *