Μόλις μάθαμε πως ο Ηρακλής-Kevin Sorbo έχει κυλήσει στην ανθρωποφοβική προπαγάνδα

Μόλις μάθαμε πως ο Ηρακλής-Kevin Sorbo έχει κυλήσει στην ανθρωποφοβική προπαγάνδα

Τι κρίμα. Ο πιο διασκεδαστικός καραγκιόζης που είχαμε στα νιάτα μας, να γίνεται σκέτος καραγκιόζης στα γεράματα και ενώ «κλαίει» δημόσια που δεν τον παίρνουν πια να κάνει «σοβαρές« ταινίες και δη, τον Ηρακλή και πάλι.

Σπάνια από εμάς θα διαβάσετε πολιτικές απόψεις στο School Of Rock.gr κι αυτό γιατί διχάζουν και χαλάνε τη διάθεση. Είμαστε ένα site για να δημιουργεί μια ψευδαίσθηση και ευεξία με αναφορές και απόψεις σε πράγματα που αγαπούμε. Γιατί η πολιτική και οι ακραίες απόψεις που την ακολουθούν, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, είναι πράγματα που μισούμε.

Εδώ μιλάω καθαρά από την πλευρά μου. Όλοι οι συντάκτες έχουν τη δική τους άποψη σε τόσο ευαίσθητα θέματα και δεν είναι απαραίτητο να στηρίξουν ό,τι θα πω. Φυσικά και ακροδεξιές «απόψεις» δεν είναι απόψεις, από τη στιγμή που εμπεριέχουν μίσος που βασίζονται στο χρώμα κάποιου, τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ή ό,τι άλλο τολμάει να τον κάνει διαφορετικό (όπως δεν είναι απόψεις αυτές που υποστηρίζουν να ζήσουμε με κουπόνια του κράτους).

Ο Kevin Sorbo έχει κυλήσει λοιπόν στην ακροδεξιά παπαρολογία εδώ και χρόνια και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι, καθώς… γιατί να ασχοληθείς με τον Kevin Sorbo εν τέλει;

Απλώς, αρχικά μου έκανε αίσθηση το tweet του, που έγινε viral λόγω της απάντησης που έλαβε από την Chrissy Teigen, ενώ έγραφε ακριβώς αυτά πoυ ευαγγελίζονται εδώ τα δικά μας χρυσά αυγά.

Συνοψίζοντας, αν νομίζεις πως με το μίσος μπορείς να λύσεις προβλήματα που προήλθαν από το μίσος, τότε καταντάς σαν τον Sorbo. Έναν Hercules my ass.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *