Ο Kevin Conroy μιλάει για το Batman The Animated Series και τον Christian Bale

Ο Kevin Conroy μιλάει για το Batman The Animated Series και τον Christian Bale

Ο Kevin Conroy, ο φημισμένος Batman του The Animated Series από τον Bruce Timm, αποκάλυψε τον πολύ απλό λόγο για τον οποίο σταμάτησε η αγαπημένη σειρά το 1995, όταν και ρωτήθηκε στο MCM Comic Con που παρευρέθηκε.

Ο Conroy που για πολλούς fans μπαίνει στις λίστες ως ένας από τους πιο αγαπημένους Bruce Wayne / Batman, έστω κι αν ήταν voice actor (όπως και ο Mark Hamill για τον Joker), τόνισε πως η σειρά είχε σταματήσει επειδή οι δημιουργοί της, ξέμειναν από ιδέες. Έτσι για να μην υπάρξουν χαζές ιστορίες, προτιμήθηκε η λύση της διακοπής του show.

Χαρακτηριστικά για τους λόγους της διακοπής αλλά και για αν υπάρχει σχέδιο για επιστροφή της σειράς, είπε:

«Δεν σταμάτησαν να κάνουν το show επειδή βαρέθηκε το κοινό ή οι ηθοποιοί, σταμάτησαν γιατί δεν είχαν πια άλλες ιδέες για ενδιαφέρουσες ιστορίες και δεν ήθελαν να καταστρέψουν τα όσα είχαν πετύχει με μικρότερης ποιότητας ιστορίες. Έτσι επέλεξαν να πουν διαφορετικές ιστορίες με το Batman και Robin ή με το Batman Beyong. Μετά ήταν η Justice League όπου διεύρυνε το τοπία. Υπάρχουν πάντα τρόπου για να επαναροματιστείς τους χαρακτήρες και να μην το τραβήξεις αρκετά ώστε οι ιστορίες να μην βγάζουν πούμα. Φυσικά εμείς οι ηθοποιοί λατρεύαμε τη σειρά και θα επιστρέφαμε να το κάνουμε αν είχαμε την ευκαιρία».

Φυσικά με αυτό το σχόλιο, φαίνεται ότι το Legacy του Batman The Animated Series θα μείνει σφραγισμένο στην επιτυχία της τότε σειράς. Έτσι κι αλλιώς, όλοι απολαμβάνουμε τον Conroy τόσο στις νέες animated ταινίες της DC, όσο και στις παιχνιδάρες Arkham της Rocksteady.

Η φωνή του Christian Bale

Φυσικά ως voice actor δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τον τρόπο που ακουγόταν ο Christian Bale στην τριλογία Βatman του Christopher Nolan.

«Ακουγόταν παράξενα. Τι μπορώ να μπω. Έμοιαζε σαν να πάσχει από λαρυγγίτιδα. Αλλά η απόδοσή του σαν Bruce Wayne ήταν καταπληκτική. Είναι φανταστικός ηθοποιός. Έχετε δει το Amrican Pscho; Είναι καταπληκτικός. Απλώς η φωνή του ως Batman ήταν περίεργη,

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *