Ο Jon Bernthal «επιστρέφει» στο The Walking Dead

Ο Jon Bernthal «επιστρέφει» στο The Walking Dead

Wait, what? Σας ακούμε να λέτε. Ο Jon Bernthal ή αλλιώς, ο Shane Walsh του The Walking Dead, που σφαγιάστηκε από τον Rick και αμέσως μετά, πυροβολήθηκε στο κεφάλι με τρομερό headshot από τον πιτσιρικά και πλέον, μακαρίτη, Carl Grimes στο τέλος της δεύτερης σεζόν, όπως μεταδίδει το TVLine, επιστρέφει στη σειρά που τον έκανε γνωστό για ένα (μάλλον) επεισόδιο.

Σίγουρα αυτό έρχεται να δέσει με την επερχόμενη φυγή του Andrew Lincoln / Rick Grimes, και μάλλον θα τον δούμε ως flashback ή «φάντασμα» συνείδησης τύπου Lorie, μετά τον θάνατό της, που έβλεπε ο Rick στην φυλακή.

Οι πρώτες φήμες σχετικά με την επιστροφή του Bernthal ήρθαν τις προηγούμενες μέρες όταν και εντοπίστηκε στα γυρίσματα της σειράς να τρώει μπέργκερς και να πίνει καφέ με τον Lincoln και άλλα μέλη του cast. Ενώ υπάρχει και αυτή η φωτογραφία μιας fan που τον δείχνει στο background.

https://www.instagram.com/p/BkDpvl3HQRG/?taken-by=basicgirlautumn

Φυσικά όπως πάντα, το AMC, σαν επίσημη γραμμή έχει πάντα την άρνηση σε όλα.

Ο ίδιος ο 41χρονος ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το The Walking Dead αλλά και ο θάνατός του on screen (διπλός: ως άνθρωπος και ως ζόμπι) ήταν ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί στη ζωή του.

Ο Jon Bernthal «επιστρέφει» στο The Walking Dead

Πολλοί λένε ότι ο Shane ήταν και ο λόγος που εκείνες οι σεζόν ήταν οι πιο γαμάτες. Θα είχε τύχη ο Negan απέναντι στον macho… Punisher;

Ο Jon Bernthal έχει και τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Punisher που τον περιμένουμε το 2019.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *