«Ο John Cena είναι ένας χοντρός, αποτυχημένος body builder»

«Ο John Cena είναι ένας χοντρός, αποτυχημένος body builder»

[dropcap size=dropcap]O[/dropcap] Conor McGregor συνεχίζει την επίθεση του προς το WWE μετά τις αρχικές του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου για το promotion του rematch του με τον Nate Diaz στις 20 Αυγούστου και μετά τις απαντήσεις των WWE Performers μέσα από το twitter.

Στο νέο του rant έβαλε στόχο τον John Cena και είπε πως… τον βλέπει (κλάμα):

«Εγώ είπα όπως έχουν τα πράγματα. Είναι βλάκες. Ποιος είναι το πρόσωπο του WWE; Ο John Cena. Είναι 40 χρονών. Είναι 40 χρονών και τριγυρίζει με ένα φοσφοριζέ πορτοκαλί μπλουζάκι και φωνάζει ότι κανείς δεν τον βλέπει. Όλοι τον βλέπουμε. Είναι ένας μεγάλος, χοντρός, 40χρονος αποτυχημένος Mr Olympia καριόλης. Όλοι αυτοί, είναι βλάκες».

Ωστόσο έχει μερικά καλά λόγια για μερικούς θρύλους του WWE καθώς και για το… αφεντικο:

«Όπως έχω ξαναπει, σέβομαι τους McMahons. Ο Vinny είναι μύθος. Ήταν δισεκατομμυριούχος, έχασε μερικά χρήματα και ξαναέγινε μετά πάλι δισεκατομμυριούχος. Οι The Rock, Stone Cold ακόμα και ο Ricky Flair, είναι πολύ cool. Η νέα γενιά αυτών, είναι τρομερά βλάκες. Κάτι πάει στραβά με το μυαλό τους. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Όταν τους ακούω και μιλάνε, απλά δεν ακούγονται σωστά. Δεν μιλάω επιθετικά, λέω την αλήθεια. Ο Ric Flair ανέφερε μερικούς παλαιστές για να με πλακώσουν. Ας έρθουν, δεν έχω πρόβλημα. Κάποιοι άλλοι μίλησαν για ξύλο στο δρόμο και άλλα τέτοια, ας έρθουν να με βρουν να δούμε τι θα γίνει».

Τι; Ρωτάτε για αντίδραση του Jon Cena; Μετά από αυτές τις δηλώσεις του McGregor απλά ανέβασε αυτό το tweet. Δεν ξέρουμε αν απευθύνεται ή όχι σε εκείνον.

/p>

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *