Star Wars | Ο JJ Abrams επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το τέλος της τριλογίας

Star Wars | Ο JJ Abrams επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το τέλος της τριλογίας

Η Lucasfilm πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσε τον διάδοχο του Colin Trevorrow για τη σκηνοθεσία του Star Wars: Episode IX και αυτός θα είναι ο JJ Abrams. Όσοι λάτρεψαν τη δουλειά του στο The Force Awakens, θα χαρούν. Ο σκηνοθέτης που ξεκίνησε τη νέα sequel εποχή των Star Wars το 2015, με το άκρως επιτυχημένο The Force Awakens, J.J. Abrams, θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει την τριλογία, ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος -πλάι στον Chris Terrio- του Episode IX. 

Στην παραγωγή του Episode IX θα βρίσκονται οι:  Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Abrams, Bad Robot, και Lucasfilm. Η δήλωση της Kathleen Kennedy για την επιστροφή του με σκοπό να ολοκληρώσει τη νέα τριλογία που ο ίδιος ξεκίνησε:

Με το The Force Awakens, ο J.J. απέδωσε όλα όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που επιστρέφει για να κλείσει αυτή την τριλογία.

Όλως περιέργως, στην ανακοίνωση της Lucasfilm δεν δόθηκε στο τέλος η ημερομηνία πρεμιέρας του Star Wars: Episode IX, η οποία είχε τοποθετηθεί για τις 24 Μαΐου 2019. Ίσως μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μήνες να μάθουμε κάτι σχετικά με αυτό.

Related post

1 Comment

  • 20 Δεκέμβρη του 2019 θα κυκλοφορήσει

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *