Ο Jim Carrey και ο Eli Roth σε συνεργασία

Ο Jim Carrey και ο Eli Roth σε συνεργασία

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Jim Carrey είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και όχι απλά ένας κωμικός. Ακόμα και στο The Number 23 του Joel Schumacher και το αμφιλεγόμενο τέλος του ήταν εξαιρετικός. Απλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε.

Μια τα κολλήματα του με εμβόλια (υποστηρίζει ότι ευθύνονται για τον αυτισμό) και τον αγώνα που δίνει για τους… αεροψεκασμούς, τον έχουν φέρει λίγο πίσω. Ενώ είχε και το τραγικό περιστατικό με τη σύντροφο του Cathriona White που αυτοκτόνησε το Σεπτέμβριο του 2015.

Ας ελπίσουμε πως η συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Eli Roth θα είναι και μια νέα αναγέννηση.

Ο σκηνοθέτης του Knock Knock και Green Inferno σκοπεύει να φέρει στην μεγάλη οθόνη το comic Aleister Arcane (2004 από IDW Comics) του Steve Niles. Μια μίξη σκοτεινού χιούμορ και ξώφαλτσου τρόμου.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια ομάδα παιδιών που συναναστρέφονται με έναν θλιμμένο ηλικιωμένο, λιγάκι κατεστεμένο από τα παιδικά του χρόνια. Μετά το θάνατό του, μόνο αυτά τα παιδιά έχουν τη δύναμη να ματαιώσουν την κατάρα που θα πέσει πάνω στην πόλη τους.

Είχε γίνει προσπάθεια και το 2004 να γίνει ταινία, αλλά όπως γίνεται πάμπολλες φορές σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν καρποφόρησε.

Συνεργάτης του Eli Roth θα είναι ο Jon Croker που θα μετουσιώσει τα καρέ του κομικ σε σενάριο ταινίας ενώ ο Jim Carrey εκτός από πρωταγωνιστής θα είναι και παραγωγός.

Ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο ο Eli Roth έχει αναλάβει το remake το θρυλικού Death Wish (με τον Charles Bronson), όπου πρωταγωνιστής θα είναι ο Bruce Willis.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *