Ο Jamie Foxx θα είναι ο Spawn στο πολυαναμενόμενο reboot του Todd McFarlane

Ο Jamie Foxx θα είναι ο Spawn στο πολυαναμενόμενο reboot του Todd McFarlane

Ίσως από τις comic ειδήσεις που μας κρατάνε σε εγρήγορση τόσα χρόνια χωρίς να έχουμε γρήγορη εξέλιξη των συμβάντων. Αυτή τη φορά όμως το στρατόπεδο του Spawn μας προσφέρει νέα για τον πρωταγωνιστή της ταινίας, ο οποίος θα είναι ο Jamie Foxx όπως αναφέρει το Deadline.

Μια ταινία που περιμέναμε από πάντα και αυτή του 1997 με τον Michael Jai White (Tyson, The Dark Night, Blood N Bone) να κάνει απλώς τα πράγματα χειρότερα, αφού θεωρείται από τις χειρότερες μεταφορές ιστορίας από comic στην μεγάλη οθόνη, ιδιαίτερα στον τομέα των CGI.

Καλύτερη (μουσική) διασκευή έκαναν οι Iced Earth στο Dark Saga το 1996, παρά ο Mark A.Z. Dippé, σκηνοθέτης της ταινίας του ’97, που μαντέψτε, δεν έκανε καριέρα μετά από την καρέκλα αυτή (αν και ήταν υπεύθυνος των ΕΦΕ στο Jurassic Park, 5 χρόνια πριν. Τι συνέβη στο Spawn;

Ο Jamie Foxx θα είναι ο Spawn

Στη νέα ταινία, το δημιούργημα του Todd McFarlane θα το αναλάβει ο ίδιος ο σκιτσογράφος όπως ανακοίνωσε στο San Diego Comic Con 2017, σκηνοθετώντας και γράφοντας το σενάριο.

Για την υπόθεση δεν ξέρουμε πολλά, ωστόσο έχει ειπωθεί επανειλημμένα πως θα είναι σκοτεινό, greety και r-rated, όπως αξίζει στον αντιήρωα της κόλασης.

Τώρα για τον Jamie Foxx τι μπορείς να πεις; Ο ίδιος ο McFarlane τονίζει σε δήλωση καλωσορίσματός του, πως ο ηθοποιός ήταν παθιασμένος για τον ήρωα από παλιά που είχαν μια συζήτηση, όταν και το reboot ήταν όνειρο. Τώρα που έγινε πράξη, ήταν ο πρώτος που κάλεσε.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *