Ο Ivan Drago βρήκε τον υιό του για το Creed 2

Ο Ivan Drago βρήκε τον υιό του για το Creed 2

Ο αγαπημένος villain από τις ταινίες Rocky, Ivan Drago βρήκε το υιό του στο πρόσωπό του Ρουμάνου πυγμάχου Florian Munteanu και οι δυο τους θα βρεθούν απέναντι στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, Rocky και Adonis Creed.

Ο γιος του Apollo Creed δηλαδή, θα βρεθεί να μάχεται όπως όλα δείχνουν κατά του γιού, αυτού που σκότωσε τον πατέρα του μέσα στο ring στην ταινία Rocky 4.

Ο Munteanu που στον κόσμο της πυγμαχίας έχει και το παρατσούκλι Big Nasty (από τη φωτογραφία καταλαβαίνεις), ταιριάζει σαν φάτσα και σωματότυπο στον Dolph Lundgren.

Το Creed είχε σαρώσει τις καλές κριτικές πριν 3 χρόνια υπό τις σεναριακές και σκηνοθετικές οδηγίες του Ryan Coogler, ωστόσο ο σκηνοθέτης ανέλαβε το Black Panther, έτσι και οι αρμοδιότητες του Stallone αυξήθηκαν από απλώς ηθοποιός και σύμβουλος παραγωγής και σεναρίου.

Ο ίδιος έγραψε ολόκληρο το σενάριο για την 8η ταινία του Legacy και ήταν να την σκηνοθετήσει κιόλας, κάτι που μας είχε φοβίσει πολύ, ωστόσο πρίν λίγο καιρό Steven Caple Jr. ανέλαβε τη δουλειά.

Το Creed 2 αναμένεται στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ η πρώτη ταινία μάζεψε κοντά στα 180 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *