Ο George RR Martin θέλει να δει κι άλλες ιστορίες του στο HBO

Ο George RR Martin θέλει να δει κι άλλες ιστορίες του στο HBO

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]ταν ήμασταν στις πρώτες σεζόν του Game Of Thrones και το τέλος του θρυλικού saga έμοιαζε πολύ μακρινό, κάθε φήμη για spin off σειρά που θα βασιζόταν στην ιστορία των χαρακτήρων, έπεφτε στον τοίχο του που άκουγε στο όνομα, George RR Martin.

Μάλιστα το ίδιο το HBO ήθελε (και θέλει) διακαώς να κάνει σειρά, την περίοδο του Robert’s Rebelllion, το γεγονός δηλαδή που μας οδήγησαν στην εκθρόνιση των Targaryens από τον Robert Barateheon στον Iron Throne.

Ο καιρός πέρασε, οι καρδιές μαλάκωσαν και κυρίως. Οι δημιουργοί της σειράς αναφέρουν ότι πέραν την 6η σεζόν, υπάρχουν μόλις 13 επεισόδια ακόμα για το τέλος της ιστορίας.

Όπως δήλωσε ο συγγραφέας:

«Μικρός έβλεπα μετά μανίας το The Naked City. Πάντα τέλειωνε με την ατάκα: “Υπάρχουν 8 εκατομμύρια ιστορίες στη Naked City. Αυτή η ιστορία που είδατε, ήταν μόλις μία από αυτές”. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν και 8 εκατομμύρια ιστορίες που μπορούν να ξεπηδήσουν μέσα από το Westeros. Αν το HBO θελήσει να το κάνει».

Ενώ έχει έτοιμη και μια αρχική ιδέα (fantasy αλλά όχι Game Of Thrones):

«Μια φυσική συνέχεια θα μπορούσε να είναι μια τηλεοπτική μεταφορά των ιστοριών μου Dunk & Egg. Κάθε μια από τις νουβέλες μου είναι αρκετά εύκολο για να γίνουν δίωρες τηλεταινίες, αντί για σειρές».

Τις ιστορίες Dunk & Egg, kατάφερε αρχικά να τις εκδώσει το 1988, ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο βιβλίο του A Song Of Ice And Fire.

Η ιστορία του Dunk. Ένα φτωχό αγόρι που από φτωχές γειτονιές που μεγάλωσε, βρέθηκε να γίνει ένας σπουδαίος ιππότης. Ιστορίες με ίντριγκες, βία και θανάτους. Καλή ώρα σαν το Game Of Thrones δηλαδή.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *